• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport kapılarını açıyor

Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport kapılarını açıyor
Accor Grubu çatısı altındakı Premium Segment Mövenpick markasinin yeni oteli Mövenpick Hotel Istanbul Asia Airport, hizmete giriyor.

İSTANBUL- Dünyanin öncü otel gruplarından Accor Grubu çatısı altındakı Premium Segment Mövenpick markasinin yeni oteli Mövenpick Hotel Istanbul Asia Airport, hizmete giriyor.

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Grubu, farklı segmentlerde dünyaca ünlü otel markaları ve köklü geçmişiyle Türkiye’deki otel açılışlarına devam ederken Accor çatısı altındaki Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport, şehrin hızla gelişen Asya yakasında misafirlere havaalanına yakınlığıyla benzersiz bir konfor sunuyor. Kendine özgü stiliyle sunduğu atmosferde özel olarak tasarlanmış lobisi ve üstün hizmet kalitesi ile hizmet anlayışı misafirler için Mövenpick markasına özgü anlar yaratmaya hazır.

movenpick-hotel-istanbul-asia-airport-.jpgOtel, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 1 kilometre uzaklıkta, Teknopark İstanbul ve Intercity İstanbul Park'ın bitişiğinde, konuklarına Türkiye'nin en büyük şirketlerinin genel merkezlerine, organize sanayi bölgelerine, marinaya ve iş merkezlerine yakınlık sağlayan seçkin bir konuma sahip.

Üstün hizmet kalitesi, ayrıcalıklı konum

Mövenpick Hotel İstanbul Asia Airport 41’i süit olmak üzere 294 odası ile misafirlerine hizmet verecek. Aile konaklamalarına özel bağlantılı odalar, klasik, superior ve deluxe odaların yanı sıra süit odalarıyla da ön plana çıkıyor. Tüm odalarda bulunan LED TV, kasa ve minibar misafirlere konfor sunarken, otelin Teknopark İstanbul ve diğer iş merkezlerine ve Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığı avantajlı bir seyahat imkanı veriyor.

Gurme Lezzetlerin Keyfini Çıkarın

Mövenpick Hotel Istanbul Asia Airport, iki adet ana restoran, bir A la carte restoran, Patisserie, Terrace cafe & bar ve üç özel yemek salonu ile hizmet verecek. Geleneksel tatlarla zenginleştirilmiş gurme lezzetler, misafirlerin konaklamaları boyunca enerji ve heyecanlarını artırmayı hedefliyor. Mint Restaurant'ta konuklar Akdeniz mutfağının tadını çıkarırken, Rouche'da Mövenpick dokunuşlu yerel lezzetler onları bekliyor. Swiss Bistro’da en iyi el yapımı çikolatalar damak şöleni sunarken, Café de Pera'da özel yapım taze kekler sohbetlere eşlik ediyor.

Güçlü teknoloji, eşsiz konfor

Mövenpick Otel İstanbul Asia Airport, aralarında 1500 kişi kapasiteli 1000 metrekarelik kolonsuz balo salonu da bulunan toplam 21 toplantı salonu ile iş toplantılarına ve etkinliklerine eşsiz çözümler ve benzersiz bir konfor getiriyor.

Spa ve Wellness Aktiviteleri

Otel, her köşesinde şık hizmet sunmasının yanı sıra 5.000 metrekarelik bir alana kurulu “Botanica Spa & Wellness Center” ile adeta bir rahatlama merkezi noktası olacak. Klasik spa ve hamam terapileri, çift terapi odaları ve sağlıklı yaşam tesisleri konukları karşılamaya hazır. Konaklamaları boyunca egzersiz yapmak isteyenler için spor aktiviteleri, fitness ekipmanları ve pilates reformer stüdyosu sunan bir fitness merkezi de konukları karşılıyor.

Daha fazla bilgi için: https://all.accor.com/hotel/B883/index.tr.shtml

Accor hakkında

Accor, 110 destinasyonda yaklaşık 5100'den fazla otel, resort, rezidans ve 10.000 restoranda benzersiz ve anlamlı deneyimler sunan, dünya lideri bir artırılmış misafirperverlik grubudur. 50 yılı aşkın bir süredir konukseverlik uzmanlığı edinen grup, lüksten ekonomiye kadar uzanan tam entegre marka sistemlerinden oluşan rakipsiz bir portföye sahiptir. Grup ayrıca dağıtımı en üst düzeye çıkaran, otel operasyonlarını optimize eden ve müşteri deneyimini geliştiren dijital çözümler de sunmaktadır. Dünya çapında 300.000’i aşkın bir çalışan portföyü ile profesyonel arttırılmış konukseverlik hizmeti sunmaktadır.

ALL - Accor Live Limitless ile yeni günlük yaşam tarzı dostu hizmetleri sayesinde grup müşterileri, üyeleri ve ortakları arasındaki ilişki işlem odaklılıktan duygusallığa doğru evrilmekte ve yaşama, çalışma ve eğlenme (live, work, and play) potansiyelini ortaya çıkarmaktadır. ALL, konaklamanın ötesinde, yiyecek ve içecekleri gece hayatı, sağlık ve ortak çalışma ile harmanlayarak yaşamanın, çalışmanın ve eğlenmenin yeni yollarını mümkün kılmaktadır.

Accor, sürdürülebilir değer yaratmaya da büyük önem vermektedir. Planet 21 - Acting Here, Accor Solidarity, RiiSE ve ALL Heartist Fund girişimleri aracılığıyla grup, iş etiği, sorumlu turizm, çevresel sürdürülebilirlik, topluluk katılımı, çeşitlilik ve kapsayıcılık yoluyla pozitif eylemi teşvik etmeye odaklanmıştır.

Accor SA, Euronext Paris Menkul Kıymetler Borsası'nda (ISIN kodu: FR0000120404) ve ABD'deki OTC Piyasasında (Ticker: ACRFY) halka açık olarak listelenmiştir. Daha fazla bilgi için group.accor.com adresini ziyaret edebilir ya da bizi Twitter ve Facebook, Linkedin ve Instagram’da takip edebilirsiniz.

Bu haber toplam 3020 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.