• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 27 °C

Moğolistan sirki Viranşehir'de

Moğolistan sirki Viranşehir'de
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine gelen Moğolistan devlet sirki ile birlikte yaklaşık 82 esnafın bulunduğu alışveriş fuarı da açıldı.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine gelen Moğolistan devlet sirki büyük ilgi gördü. Her yıl Türkiye'nin her iline ve ilçesine çeşitli etkinlikler için giden Moğolistan devlet sirki şimdi de Viranşehirlilere hizmet veriyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde bulunan boş arazi üzerine kurulan sirkle birlikte yaklaşık 82 esnafın bulunduğu alışveriş fuarı da açıldı.

 

Daha önce ambar olarak kullanılan kapalı mekâna kurulan alışveriş merkezinde her kesime hitap eden ürünler bulunuyor.

 

Açılışını Kaymakam Ogün Bahadır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır'ın yaptığı Moğolistan sirki ve alışveriş merkezine ilk günden ilgi oldukça fazla oldu.

 

Açılışın yapılmasının ardından ambarlara kurulan mağazaları gezen Bahadır, esnafla sohbet etti. Alışveriş merkezi içerisinde bardaklara isim yazan bir esnaf, Kaymakam Ogün Bahadır'a isminin yazılı olduğu bir bardak hediye etti. Alışveriş merkezini gezen Bahadır daha sonra açılış için özel olarak hazırlanan havai fişek gösterisini seyretti.

 

Yaklaşık 20 dakika süren havai fişek gösterisine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Sirk yöneticilerinden Temel Kibar, etkinliklerin yaklaşık 20 gün süreceğini belirtti.

 

Kibar; ''Moğolistan devlet sirki olarak yurdun birçok il ve ilçesinde yaptığımız bir dizi etkinlikleri nasipse 20-25 gün boyunca Viranşehir'de de yapacağız. Her gittiğimiz yerde olduğu gibi burada da vatandaşlarımızın yoğun ilgisini gördük. Sirkimizde birçok güzel oyunlar var. Sihirbazlar, yılanla dans edenler, lastik kızlar ve daha birçok gösteri yapılacak. Alışveriş merkezimizde de A dan Z ye her şey var. Hem de piyasanın altı fiyatlarda. Buraya gelecek vatandaşlar hem eğlenecekler hem de alışveriş yapacaklar." dedi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.