29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C
  • Antalya20°C

YENİ YILI DEDEMAN HOTELS AYRICALIĞIYLA KARŞILAYIN

Dedeman İstanbul ve Dedeman Bostancı çok özel yılbaşı galası programıyla misafirlerine görkemli bir gece yaşatacak.

Yeni yılı Dedeman Hotels ayrıcalığıyla karşılayın

26 Aralık 2023 Salı 05:50

İSTANBUL - Dedeman Hotels & Resorts International’ın İstanbul Avrupa yakasının kalbi Gayrettepe’de konumlanan oteli Dedeman İstanbul, çok özel yılbaşı galası programıyla misafirlerine görkemli bir gece yaşatacak. Dedeman Hotels & Resorts International’ın İstanbul Anadolu yakasında konumlanan oteli Dedeman Bostancı, yılbaşında keyifli ve eğlenceli bir gece geçirmek isteyen misafirlerini, her detayını özenle hazırladığı yılbaşı gala gecesi programıyla ağırlayacak. 

dedeman-istanbul-.jpg
Dedeman İstanbul'da yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek programında, Berfin Gürsoy’un muhteşem sahne performansı, “DJ Perküsyon Show” ve “Oryantal Show” ile müzik ve eğlencenin tadını doyasıya yaşatırken, eşsiz lezzetlerden oluşan menüsüyle misafirlerine Dedeman konforunda unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi sunacak.
Avrupa yakasındaki merkezi konumu, şık ambiyansı ve kusursuz hizmet anlayışıyla Dedeman İstanbul, bu yıl da görkemli bir yılbaşı gecesi yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olacak. Misafir memnuniyeti odaklı hizmetin ve eğlencenin yansıtıldığı çok özel kutlamalara imza atan Dedeman İstanbul’un bir klasik haline gelen yılbaşı galası programında, doyumsuz müzik ve eğlenceye, özel lezzetlerden oluşan yılbaşı menüsü eşlik edecek. Berfin Gürsoy’un sahne performansı, sürprizlerle dolu “DJ Perküsyon Show” ve “Oryantal Show” gibi renkli etkinliklerin başrolde olduğu, her aşaması kusursuzca planlanan ayrıcalıklarla dolu gala programı, misafirlerinin unutulmazlar listesine bir kez daha adını yazdıracak.

dedeman-istanbul--001.jpg

Misafirlerini benzersiz bir lezzet yolculuğuna çıkaracak

Misafirperverlik anlayışı ve uzun yıllara dayanan köklü hizmet geçmişi ile şehrin klasiklerinden biri haline gelen Dedeman İstanbul, seçkin yılbaşı menüsünden, müzik ve eğlenceyi buluşturduğu etkinliklere kadar dopdolu programıyla yılbaşı gecesini taçlandıracak. Program, Trio eşliğinde karşılama kokteyli ile başlayacak.

Girit ezmesinden zeytinyağlı enginar içinde bakla favaya, Latin Amerika mutfağı lezzetinin yerel dokunuşlarla taçlandırıldığı Empanada’dan lezzetli tatlı seçeneklerine kadar imza reçetelerden oluşan menüsüyle misafirlerini benzersiz bir lezzet yolculuğuna çıkaracak.

dedeman-istanbul--002.jpg

Ayrıcalıklar dünyasında minik misafirlerine de yer var

Dedeman İstanbul, yılbaşı galası programında minik misafirlerini de unutmadı. Çocuk misafirlerini, yılbaşı gecesinde KIDS Club çalışanlarının gözetiminde ayrı bir salonda ağırlayarak, anne ve babaları bu çok özel gecede aradıkları güvenle buluşturacak. Çocukların en sevdikleri lezzetlerden oluşan çocuk menüsü ve renkli etkinlikleriyle minik misafirlerinin gönlünü fethedecek. Çocuklar palyaço eşliğinde gerçekleşecek, her anı sınırsız eğlence dolu, renkli etkinliklere katılırken, soluksuz bir çizgi sinema gösterisiyle yeni yılı karşılayacaklar.

Yeni yılın ilk sabahına Dedeman konforu ile uyanın

Dedeman İstanbul, yılbaşı gecesine uygun ayrıcalıklı konaklama paketiyle yılın ilk sabahına Dedeman konforu ile uyanmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Hem yılbaşı programı hem de konaklama fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgiye Dedeman İstanbul’un rezervasyon numaralarından ulaşabilirsiniz.

dedeman-bostanci.jpg

DEDEMAN BOSTANCI’DA YILBAŞI COŞKUSU
Dedeman Hotels & Resorts International’ın İstanbul Anadolu yakasında konumlanan oteli Dedeman Bostancı, yılbaşında keyifli ve eğlenceli bir gece geçirmek isteyen misafirlerini, her detayını özenle hazırladığı yılbaşı gala gecesi programıyla ağırlayacak. 

dedeman-bostanci-001.jpg

Güçlü yorumu ve muhteşem sahne performansıyla Tuğba Özerk’in müzikal bir şölen yaşatacağı gecede eğlenceye başarılı Executive Şef Muhittin Fidan’ın hazırladığı birbirinden özel lezzetlerden oluşan yılbaşı menüsü, ön sanatçı canlı performansı ve oryantal showlar eşlik edecek. Otelin en ihtişamlı alanlarından biri olan Farabi Balo salonunda gerçekleşecek olan eğlence dolu gala gecesinin ardından, dileyen misafirler özel yılbaşı paketleriyle konaklamalarını kusursuz bir deneyime dönüştürebilecekler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA