15 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C
  • Antalya23°C

WTM LONDRA’DA ‘YAPAY ZEKA ETİĞİ’ ELE ALINIYOR

WTM Londra'nın Seyahat Teknolojisi Konferansı sektörün karşı karşıya olduğu en önemli sorunları (yapay zeka etiği, akıllı turizm ve sanal gerçeklik) ortaya çıkaracak.

WTM Londra’da ‘yapay zeka etiği’ ele alınıyor

03 Kasım 2023 Cuma 12:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA / İNGİLTERE -
Dünya Seyahat Pazarı Londra büyük teknoloji sorularını ele alıyor. WTM Londra'nın Seyahat Teknolojisi Konferansı Parkuru, fuarın üç günü boyunca devam edecek ve sektörün karşı karşıya olduğu en önemli sorunları (yapay zeka etiği, akıllı turizm ve sanal gerçeklik) ortaya çıkaracak.

Salı günü öğleden sonra Elevate Sahnesi'nde başlayacak olan ilk Teknoloji Zirvesi, WTM'nin Seyahat ve Konaklamanın Geleceğini Yeniden Tasarlamayı tartışacak olan Trip.com Grubu Uluslararası Pazarlar Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Bon Sian Chai'yi ağırlayacağı açılış konuşmacısı olacak. Teknolojiyle (7 Kasım Salı, 14:30).

Yapay zekanın seyahat ve turizm ekosistemindeki etkisi artarken, TUI Grup Bilişim Sorumlusu Pieter Jordaan ; Andrew Owen Jones , MD, SMARTSEER; ve Sabre Hospitality Topluluk Satışlarından Sorumlu Küresel Genel Müdür Yardımcısı Frank Trampert , Kate'in moderatörlüğünü yaptığı Seyahatte Değişim için Sınırsız Fırsatlar oturumunda (7 Kasım Salı, 15:05) yapay zekanın hâlihazırda nerede etkiye sahip olduğunu ve yapay zekanın gelecekteki uygulamalar için potansiyelini açığa çıkarıyor Harden-İngiltere , editör, Travolution.

Öğleden sonra sanal gerçeklik teorisi ve pratiğine derinlemesine bir bakışla devam edecek - Gelenek Teknolojiyle Buluşuyor: Seyahat Deneyimini Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik ile Yükseltmek (7 Kasım Salı, 15:55).

Bunu , seyahatteki teknoloji odaklı yeniden icat için bir sonraki sırada yer alan temas noktalarını ve süreçlerini araştıran Çözülemeyeni Çözmek (7 Kasım Salı, 16:25) takip ediyor .

wtm-londra-001.jpgBaşka bir yerde, 6 Kasım Pazartesi günü saat 14:40'ta katılımcılar , Küresel Seyahat ve Turizm Dayanıklılık Konseyi ortaklığıyla Keşfet Sahnesi'nde Yapay Zeka için Korkuluklar ve İstenmeyen Sonuçlar hakkında bilgi almayı sabırsızlıkla bekleyebilirler . Ortak Yapımcı, Dünyanın Yenilikleri ve ABD Ordusu Rezervi Yenilik Sorumlusu Sam Altman , seyahat ve turizmde yapay zeka kullanımının sorumluluğunu tartışacak.

Dünya Turizm Şehirleri Vakfı ile birlikte sunulan Teknolojiden Yararlanma: AKILLI Turizm için Şehirler Kurmak başlıklı başka bir oturumda , şehirlerin sakinlerinin kalitesini etkilemeden bir turizm endüstrisi geliştirmesine olanak sağlamada teknolojinin rolüne bakılacak (6 Kasım Pazartesi, 15:30) ). Teknoloji alanı , Genesys Digital Transformation ortaklığıyla Innovate sahnesinde iki oturumla 8 Kasım Çarşamba gününe kadar temposunu sürdürüyor .

Teknolojiyle Kusursuz Bir Gezgin Yolculuğu Oluşturmak (13:40) , Suudi Arabistan'ın en büyük seyahat şirketi Almosafer'in CEO'su Muzzammil Ahussain'i ; Trove Tourism Development Advisors'ın CEO'su Dijital Stratejist Danny Cohanpour ; ve Stephanie Waismann , Hotelbeds Ürün Sorumlusu.

Bunu , Teknolojiler Etkileşimi Yeniden Tanımlıyor: Satın Alma Gücü Müşterilerinizin Avucunda (14:10) oturumuyla uygulamaların ve web sitelerinin çok kanallı bir ortamda güncel kalabilmek için nasıl geliştiğine bir bakış izliyor .

WTM Başlangıç ​​Sahası Savaşı

Bu arada WTM, seyahat start-up topluluğuna devam eden bağlılığının bir parçası olarak, Amadeus'un desteğiyle 6 Kasım Pazartesi günü saat 13:20'de yine Discover sahnesinde ikinci WTM Start-Up Pitch Battle'ına ev sahipliği yapacak.

Ödül, WTM Londra 2024'te ücretsiz bir sergi standı ve fuardaki tüm PR fırsatları ve kazananla bir röportaj da dahil olmak üzere WTM'nin geniş ağına erişimdir. Amadeus ayrıca yönetici liderlerine 6 saatlik kişiselleştirilmiş mentorluk sağlayacak. Satış konuşmanızı sunmak için şu bağlantıyı kullanarak başvurun: WTM Başlangıç ​​Satış Konuşması Savaşı Başvurusu (smartsheet.com) . Son teslim tarihi 25 Ekim Çarşamba günüdür.

WTM Londra Uluslararası Konferans Müdürü Brooke Gilbertson şunları söyledi:

“Günümüzde teknoloji dünyanın büyük bir kısmının temelini oluşturuyor ve seyahat sektörünün temel dayanağıdır. Bu yıl, Teknoloji Zirvesi'ni ilk kez ana sahnemizde düzenleyerek ve fuarın üç günü boyunca teknolojinin temellerini iç içe geçirerek teknolojinin yaygınlığını yansıtıyoruz."

WTM Takımı

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA