15 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C
  • Antalya20°C

WTM LONDRA 2023'TE YENİ KATILIMCILARI YER ALIYOR

WTM Londra 2023 Dünya Seyahat Pazarı, 2022'ye kıyasla 2023'te %20 daha büyük olacak

WTM Londra 2023'te yeni katılımcıları yer alıyor

03 Kasım 2023 Cuma 17:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA / İNGİLTERE -
WTM Londra 2023'e Dünya Seyahat Pazarı, 2022'ye kıyasla 2023'te %20 daha büyük olacak; Katılımcı rezervasyonlarının %14'ü yenilerden oluşuyor.

Pandemi öncesi rakamlarla (2019) karşılaştırıldığında, özel sektör katılımcı sayısı %23, Afrikalı katılımcı sayısı %27, Karayipli katılımcı sayısı %10 arttı ve Orta Doğu bölgesinden gelen temsil %60 gibi muazzam bir artış gösterecek;

Dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliği olan World Travel Market London 2023 , bilinen isimlerden uzman firmalara ve niş markalara kadar %14'ten fazla yeni katılımcının katılımını sağladı.

Fikir alışverişinde bulunmak, yeniliği teşvik etmek ve işlerini hızlandırmak için ExCeL Londra'da (6-8 Kasım) yaklaşık 4.000 katılımcı oluşturacaklar .

Bu yıl sahneye çıkacak yüksek profilli isimler arasında Birleşik Krallık'ı Avrupa ana karasına bağlayan yüksek hızlı uluslararası demiryolu hizmeti Eurostar ve Londra'da sanal 'Abbatar'larla sahnelenen canlı bir konser olan ABBA Voyage yer alıyor.

Ayrıca , kültürünü, mirasını, mutfağını, sağlıklı yaşam ve sürdürülebilirlik tekliflerini vurgulamak için WTM Londra'ya giden Bermuda Turizm Otoritesi de ilk kez sergileniyor .

wtm-londra-2023.jpgWTM Londra'da ilk kez yer alan diğer turizm kurulları , Malezya'nın kuzey Borneo kentine seyahati teşvik eden Sabah ve Kazakistan'ın en büyük şehri Almatı gibi çok çeşitli destinasyonlardan geliyor .

Asya'dan gelen diğer yeni katılımcılar arasında Endonezya'da lüks tatil köyleri ve oteller sunan Ayana Hospitality ve destinasyon yönetimi, konaklama, çevrimiçi çözümler ve havacılık gibi geniş hizmet yelpazesini sergileyen Vietnam'ın Thien Minh Grubu yer alıyor.

Hızla büyüyen küresel çevrimiçi seyahat acentesi Trip.com Group, Avrupa pazarındaki büyüme hedefine katılırken, İngiltere merkezli paket tatil uzmanı HolidayBest, dünya çapındaki destinasyon ve tatil tarzlarını tanıtacak.

Türk seyahat acenteleri birliği TURSAB gibi diğer yeni katılımcılar da Türkiye'den gelecek ve Salkantay Trekking , Machu Picchu'ya trekking ve macera turları sunan lider tur operatörü Peru'dan gelecek.

Teknoloji bölgesindeki delegeler, arama pazarlama ajansı Vertical Leap ve bu yıl ilk kez WTM Afrika'da WTM ile birlikte sergilenen ve şimdi WTM Londra'ya gelen ödeme uzmanı Flywire gibi yeni teknoloji katılımcılarıyla tanışabilecek .

Bermuda Turizm Otoritesi, Bermuda Turizm Otoritesi Pazarlama ve İletişim Başkan Yardımcısı Jamari Douglas şunları söyledi:

“WTM Londra 2023'e her zamankinden daha büyük ve daha iyi bir şekilde geri döneceğimiz için çok heyecanlıyız. Pazar lideri uluslararası seyahat etkinliği olarak, özel adamızı sergilemek için bundan daha iyi bir fırsat olamaz ve kuruluşun ilk kadın CEO'su Tracy Berkeley'den yeni bakış açılarının yanı sıra en son haberlerimizi ve tekliflerimizi sektörle paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

“WTM'deki varlığımız, son House of Bermuda etkinliğimiz ve yepyeni Kayıp Henüz Bulundu Kampanyası gibi devam eden yatırımlarımızın da gösterdiği gibi, Bermuda'nın Birleşik Krallık pazarındaki varlığını güçlendirme konusundaki kararlılığımızı bir kez daha teyit ediyor.

"Birleşik Krallık, ABD ve Kanada'dan sonra üçüncü büyük pazarımızdır ve Bermuda'nın önde gelen bir turizm destinasyonu olarak küresel sahnede yerini alacağından son derece eminiz."

Geçtiğimiz yıl Eurostar ve Avrupalı ​​operatör Thalys'in birleşmesiyle oluşan Eurostar Group , hizmetlerinin yanı sıra yeni marka ve dış görünümlerini sergilemek için WTM'de olacak.

Eurostar B2B ve Dolaylı Satış Direktörü Paul Brindley şunları söyledi:

“Büyüme vizyonumuz ve Kuzey Avrupa genelinde 2030 yılına kadar 30 milyon yolcuya yüksek hızlı demiryolu bağlantısı sağlama vizyonumuz olan yeni Eurostar markamızla 2023 yılında WTM'de olmaktan heyecan duyuyoruz!

"Sürdürülebilir demiryolu seyahati için heyecan verici bir dönem ve yeni dağıtım araçlarımızla, dünyanın dört bir yanından mevcut ve yeni ortaklarla tanışmayı ve güçlü etik ortaklıklar kurmaya devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."

Mayıs 2022'de lansmanı yapılan ABBA Voyage'ın rezervasyonları 26 Mayıs 2024'e kadar devam ediyor .

ABBAVoyage.com Seyahat Ticaret Müdürü Bernie Patry-Makin şu yorumu yaptı:

“WTM Londra 2023'e katılacağımız için heyecanlıyız.

“Bu bize muhteşem ABBA Voyage'ı uluslararası seyahat ve turizm endüstrisi alıcılarından oluşan geniş bir topluluğun önünde sergilemek için harika bir fırsat sunuyor. Üç gün boyunca eski ve yeni müşterilerimizle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Londra World Travel Market Fuar Direktörü Juliette Losardo şunları söyledi:

“Bu yılki etkinliğe, büyük destinasyonlardan köklü uluslararası markalara, niş operatörlerden yüksek teknoloji firmalarına kadar yeni katılımcıları ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

“Hepsi dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliğinde kendi rollerini nasıl oynayabileceklerini gördüler.

“Yeni katılımcıların yanı sıra standlarımızda ağırladığımız binlerce katılımcının listesi, küresel seyahat topluluğunun sektörün geleceğini şekillendirmek için bir araya gelmesine nasıl yardımcı olduğumuzu gösteriyor.

"WTM Londra'ya katılan alıcılar yeni ve köklü müşterilerle tanışabilir, iş anlaşmaları imzalayabilir ve 2024 sonrası için yeni fikirlerden ilham alabilir."

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA