19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C
  • Antalya18°C

W İSTANBUL’UN GİZLİ BAHÇESİ’NDE TANRI MİSAFİRİ

W İstanbul’un Gizli Bahçesi “Secret Garden” yeni yaz sezonuna Tanrı Misafiri ile merhaba diyor.

W İstanbul’un Gizli Bahçesi’nde Tanrı Misafiri

25 Mayıs 2022 Çarşamba 12:00

İSTANBUL- Akaretler’in sofistike ve özgür ruhu W Istanbul, yeni yaz sezonunda İstanbul’un yazlık bahçesi Secret Garden ile birlikte yaşamı kutlamak ve misafirleriyle paylaşmak için eşsiz bir deneyim sunuyor.

Akaretler Sıraevler’de W İstanbul içerisinde yer alan Secret Garden, bu yaz, Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek olan Şef Konuk Programını programını Tanrı Misafiri ile birlikte gerçekleştiriyor.

w-istanbul-002.jpgw-istanbul-003.jpgPandeminin ilk yazı 2020’de İstanbul’da Müge Büyüktalaş ve Müge Tüzer tarafından farklı gastronomi deneyimleri yaratmak için kurulan Tanrı Misafiri 3. yazına yepyeni bir projeyle merhaba diyor.

Yurtdışından konuk şefleri ağırlayacakları Chefs Residency (Şef Konuk programı) projesinin ilki 27-28 Mayıs tarihlerinde W İstanbul’da gerçekleşecek.

w-istanbul-004.jpgAmsterdam'da yaşayan şef ikilisi Bill Allison ve Chiaran Naughter'ın birlikte oluşturdukları ve Paris'te gerçekleştirdikleri yemekler sonrasında ismi duyulan "ilj pop-up" (aisle diye okunuyor) projesi ilk kez İstanbul'a geliyor. Nijerya ve Nordik mutfaklarının lezzet ve pişirme tekniklerini karıştırarak yemekler yapan ikili W İstanbul’da gerçekleştirecekleri iki günlük pop-up için Almanya’nın Schwarzwald (Kara Orman) bölgesindeki bir damıtım evinden ve zengin aromatik dünyasından esinlenerek tasarladıkları çok özel eşleşmeli bir menü tasarladı.
w-istanbul-005.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA