27 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara27°C
  • Antalya26°C

ULUDAĞ PREMİUM ULTRA TRAİL PATİKA KOŞUSU’NA ALMİRA HOTEL KATKISI

Almira Hotel, 2021 Uludağ Premium Ultra Trail koşusu sponsorlarından biri olarak organizasyonun sağlık temasını vurgulamak için otelin benzersiz bir hizmet sunan spa’sıyla özel bir konsept sergiledi.

Uludağ Premium Ultra Trail Patika Koşusu’na Almira Hotel katkısı

14 Temmuz 2021 Çarşamba 17:00

BURSA- Bursa’nın tarihi ve kültürel merkezlerinin kesişim noktasında yer alan ve şehrin ilk 5 yıldızlı konaklama tesisi ünvanına sahip Almira Hotel, 2021 Uludağ Premium Ultra Trail koşusu sponsorlarından biri olarak organizasyonun sağlık temasını vurgulamak için otelin benzersiz bir hizmet sunan spa’sıyla özel bir konsept sergiledi.

“Uludağ Premium Ultra Trail” patika koşusu, Uludağ ve çevresinin muhteşem doğası ve yerel dokusu ile teknik yapısını birleştirerek tüm koşuculara unutamayacakları bir yarış tecrübesi sundu. 66K, 30K, 16K ve 6K etapları ile her seviyeden yerli ve yabancı sporcuyu ağırlayan etkinlikte, koşucular Zeyniler, Cumalıkızık, Kürekli Şelalesi, Saitabat Şelalesi, Buzul Göletler, Uludağ Zirve, Softaboğan Şelalesi, Bakacak, Kurbağakaya ve Sarıalan gibi Bursa’nın önemli ve değerli lokasyonlarından geçerek hem zorlu hem de keyifli bir yarış tecrübe ettiler. İlk olarak 2018 yılında gerçekleşen yarış, her yıl farklı ülkelerden 700’ün üzerindeki katılımcılarına yarış kalitesi ve içinde yer alan etkinlikleriyle farklı bir deneyim sunuyor.

uludag-premium-ultra-trail-patika-kosusu.jpg

uludag-premium-ultra-trail-patika-kosusu-001.jpg2000’in üzerindeki katılımcısıyla Türkiye’nin en önemli arazi yarışlarından biri olarak görülen 2021 Uludağ Premium Ultra Trail için Almira Hotel, hazırladığı etkinlik standını spa temasıyla birleştirdi. Sporcu kitleri için Almira Hotel mutfağında hazırlanan sağlıklı atıştırmalıklar, standı ziyaret edenlere ise otelden ve Spa’dan özel hediyeler kazanabilecekleri oyunlar hazırlandı.

uludag-premium-ultra-trail-patika-kosusu-004.jpg

uludag-premium-ultra-trail-patika-kosusu-006.jpg

Bir şehir otelinden çok daha fazlasını sunan, beş yıldızlı otel konforunda butik ve kişiye özel hizmetler sunan Almira Hotel 34 yıllık tecrübesi ile alanının en iyisi olmaya devam ediyor. Almira Hotel, özenle tasarlanmış yeni konseptiyle konuklarına en konforlu deneyimi sunmak için birbirinden farklı dekorasyona sahip oda ve suitleri, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini servis eden restoranları, A’dan Z’ye yenilenmiş spa tesisiyle eksiksiz bir hizmet sunuyor.

uludag-premium-ultra-trail-patika-kosusu-002.jpgALMIRA OTEL HAKKıNDA:

Almira Hotel Thermal Spa & Convention Center, 1987 yılından bu güne, Bursa’nın 5 yıldız kategori

sine sahip ilk tesisi olarak hizmet veriyor. Bursa şehir merkezinde yer alan Almira Otel, Uludağ’a 35 km., Yenişehir Havaalanı'na 40 km. uzaklıkta ve Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ne yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Almira Hotel, misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı, profesyonel ekibi ile 30 yılı aşkın süredir kategorisindeki en iyi lokal otel ünvanını taşımaktadır. 25.000 m2lik alana yayılmış tesisin farklı ihtiyaçlar ve kullanım amaçları için tasarlanmış 203 odası, 12 çok amaçlı salonu, 5 farklı konsept sunan restaurantları ve 1800 m2lik alana yayılmış spa tesisi bulunuyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA