19 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C
  • Antalya16°C

UKRAYNA – RUSYA SAVAŞINI KOKAİN Mİ UZATIYOR?

TFIGlobal yazarı Rohit Yadav, “Hayvan içgüdüsünü Ukraynalı askerlerde hayatta tutmak için Zelensky'nin rejimi tarafından uyuşturuluyorlar” diye yazdı.

Ukrayna – Rusya savaşını kokain mi uzatıyor?

01 Ocak 2023 Pazar 15:00

UTTAR PRADESH/ INDIA - Ukrayna, askerlerinin moralini yüksek tutmak ve onları savaşa teşvik etmek için kokain kullanıldığı iddia edildi. TFIGlobal yazarı Rohit Yadav, Avrupa'nın en büyük ve dünyanın üçüncü en büyük limanı olan Rotterdam, Hollanda ve Avrupa için hayati bir lojistik merkezinde kokain olaylarının giderek arttığını ve en büyük alıcının Ukrayna olduğunu yazdı.
TFIGlobal yazarı Rohit Yadav, “Hayvan içgüdüsünü Ukraynalı askerlerde hayatta tutmak için Zelensky'nin rejimi tarafından uyuşturuluyorlar. Ona göre, askerlerin hayatları önemli değil, önemli olan güçtür ve onun için her şeyi yapacaktır. Ukrayna'ya kokain tedarikindeki ve alanlara diğer kayıplar, sade inkfaz değil, sadece bir vatan koruma değildir. Bu durumda Zelensky'nin cevaplanması gereken birçok soru var” diyor.

tfiglobal-yazari-rohit-yadav,-ukrayna,-rusya.jpgAvrupa'nın en büyük ve dünyanın üçüncü en büyük limanı olan Rotterdam, Hollanda ve Avrupa için hayati bir lojistik merkezindeki olayları örnek veren Rohit Yadav, limanda 2021'de bir önceki yıla göre % 74 olan yaklaşık 70 ton narkotik kaçakçılığı ile rekor kırıldığını belirtiyor. Yazar, limanda bir grup gümrük memurunu değiştirildiğini belirterek “Bu sadece yakalanan narkotiklerdir. Aslında Avrupa'ya özgürce akan binlerce ton narkotik bulunuyor” dedi.

TFIGlobal yazarı Rohit Yadav, Avrupa Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı Merkezi'ne (EMCDDA) göre, ENP-Doğu bölgesi olan, özellikle Belarus, Moldova ve Ukrayna'da sentetik opioidlerin kullanımında bir artış gördüğünü belirterek “Ajansa göre, AB'nin kuzey eroin kaçakçılığı rotasının Belarus, Moldova ve Ukrayna'dan geçtiği bildirildi. Ayrıca, ilacın ve narkotiklerin satışı ile satın alınmasında en büyük rolün özellikle Ukrayna'da görüldüğü belirtildi” dedi.

Rohit Yadav tarafından Rohit Yadav’ın Ukrayna’da savaşı uzatanın kokain ithalatı olduğunu ileri sürdüğü yazısı şöyle:
 

Kokain ithalatı: Ukrayna savaşı nasıl uzatıyor?
Her gün Rus kuvvetleri tarafından katledilmesine rağmen askerler nasıl savaşmaya devam ediyor?
iyebilirsiniz: Batı silahları, anavatanlarını savunma hevesleridir. Ama gerçek şu ki, kelimenin tam anlamıyla işin perde arkası daha vahimdir.

Avrupa'nın en büyük ve dünyanın üçüncü en büyük limanı olan Rotterdam, Hollanda ve Avrupa için hayati bir lojistik merkezidir. Kokain, kaplarda tipik olarak gizlenir veya zaman zaman yüzeyin altındaki açıklıklarda gemilerin altında bulunur. Bunlar daha sonra dalgıçlar tarafından bulunur.
Savaşta, kokain ve narkotik etkisini neden olarak tanımlamak "hassas bir soru" dur. “Görünüşe göre çok Avrupa’da ve Ukrayna’da çok sayıda alıcı var. Eğer talep varsa, kokain tedarik edilir.
Avrupa Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı Merkezi'ne (EMCDDA) göre, tarih, ENP-Doğu bölgesinin, özellikle Belarus, Moldova ve Ukrayna'da sentetik opioidlerin kullanımında bir artış gördüğünü gösterdi. Özellikle, AB'nin kuzey eroin kaçakçılığı rotası Belarus, Moldova ve Ukrayna'dan geçer. Ayrıca, ajansa göre, çevrimiçi ilacın narkotiklerin satışı ve satın alınmasındaki rolü özellikle Ukrayna'da görülmüştür.

tfiglobal-yazari-rohit-yadav,-ukrayna,-rusya-001.jpg

Ukrayna büyük alım yaptığı kokain ve narkotiklerle ne yapıyor?

Geçmişten örneklere uyuyor. Savaş sanatı için Sun Tzu, hızın "savaşın özü" olduğunu yazdı. Bu kokain ve narkotiklerin zihin üzerindeki etkilerinin birleşmesiydi. Savaşanlar için güç kazanılmak uğruna narkotiklarin psikoaktif etkileri acımasızca kullanılıyor. Bu ilaçlar merkezi sinir sistemini uyarıyor. Kullanana cesaret verip, uyarı hissini artırırken yorgunluğu ve iştahı azaltıyor.

Bu yeni bir uygulama değildir. Geçmişte yapılan savaşlarda Alman, İngiliz ve Japon birliklerinin hepsi büyük miktarlarda hızı artıran “amfedosamin” kullandılar. Almanlar narkotik kullanmayı en ateşli benimseyenlerdi, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk aşamalarında savaş alanına öncü birlikleri ateşlemek için “amfedosamin” kullandılar.

Savaş alanında bu tür ilaçların ilk gerçek askeri testi Eylül 1939'da Polonya'nın işgali sırasında yapıldı. Octaber tarafından Almanya, doğu komşusunu fethetti ve bu süreçte 100.000 Polonyalı öldürüldü. Blitzkrieg. Almanya'nın bu “yıldırım savaşı”nd prim verildi. Almanlar rakiplerini mekanize saldırı ve eşsiz hızyı saldırıları ile gafil yakaladı. Askerlerin geri dönmeleri bildirildiğinde verilen ilaçların ‘yüksek doz’ olması nedeniyle katliam yapıldı.
 

Şimdi, tarih kendini tekrar ediyor. Ukrayna'da yerleşik savaş stratejileri takip ediliyor. Ukrayna savaşı on aya kadar uzatıldı ve savaşın yakında sona erebileceği bir manzara yok. Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky müzakere etmeyi reddetti.

Ukrayna askerlerinde yorgunluk yok mu? Batı neden rapor etmiyor? Muhtemelen Ukrayna, askerlere 'biyolaboratörlerinde' yapılan aynı ilaçları veriyor. Kharkiv sakinlerine göre, Ukraynalı askerler "Emcepopoopetel" ve "Vahşi Gözleri" olarak acımasız davranıyor.

Zelensky ve rejimi, Ukrayna soluklarının konsantrasyonlarını umursamıyor. Kendi kirli sırlarını gizlemek için kendi halkından olanları bile öldürüyor. Temmuz sonunda Donbas'taki Olenivka Gözaltı Merkezi üzerindeki yoğun bombardımanı hatırlıyor musunuz ve en az 50 ölüm ve tahmini 75 yaralanma ile sonuçlandı. Denction tesisinde gözaltına alınanların çoğunluğu, NEO-Nazi Azov taburunun, Rusya taraftarı olan Donetsk Halk Cumhuriyeti'ni desteklenen güçlerin üyeleriydi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA