20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C
  • Antalya19°C

TÜRSAB İSTANBUL ASYA BTK, ‘ORTAK AKIL’DA BULUŞUYOR

TÜRSAB’ta acentelerin ayakkabı tabanının delik, TÜRSAB yönetiminin ayakkabı tabarının gıcır gıcır olduğunu söyleyen acenteler “Acenteler ölmüş bitmiş, mevcut başkanın umurunda bile değil” dediler.

TÜRSAB İstanbul Asya BTK, ‘ortak akıl’da buluşuyor

22 Eylül 2022 Perşembe 23:31

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
TÜRSAB seçimlerinde 1000 üyesiyle ‘kilit’ rol oynayan TÜRSAB İstanbul Asya Bölge Temsil Kurulu - BTK “Başkanlar Konseyi” Kadıköy Hasanpaşa’da yaptığı ikinci “kritik toplantı”da, BTK seçimleri ve Kasım ayında yapılacak genel kurul için ortak akıl ile strateji belirliyor.

tursab-istanbul-asya.jpg

Toplantıya katılan İstanbul Kadıköy’de Asya Bölgesinin önemli acenteleri TÜRSAB’ın mevcut başkanın acentelere büyük zarar verdiğini belirterek “TÜRSAB genel kurulunda daha öne akçalı işlere bulaşmamış ve yıpranmamış temiz isimlere oy vereceğiz” dediler. Mevcut başkanın “Mesleğini değil, başkanını değiştir sözünün zamanının geldiğini belirten acenteler “TÜRSAB’ta başkan değişecek, temiz isimler gelecek’ şeklinde konuştular.

KADIKÖY KİME OY VERECEĞİNİ ÇOK İYİ BİLİR
Artık acentelerin ayakkabılarının altının delik olduğunu söyleyen acenteler “TÜRSAB yönetiminin mevcut başkanı ve birilerinin tuzu kuru… Onların ayakkabılarının altı gıcır gıcır. Acenteler satmış, bitmiş umurlarında bile değil. Bu duruma bakmadan bir de aday olmaya kalkışıyorlar. Kadıköy acenteleri kime oy vereceğini çok iyi bilir” dediler.

tursab-istanbul-asya-001.jpg

‘TALIMAT’ ADAYıNA YOL VERMEZ.

Toplantıya katılan acenteler genel merkezin kendilerine ayar vermesine karşı çıkacaklarını belirterek mevcut başkan Sedat Başalan’ın göreve devam etmesi konusunda tüm acentelerin söz birliği ettiğini anlatan acenteler şöyle dediler:
“Kadıköy kendi adayını kendisi demokratik yolla seçer. Doşardan yapılacak baskı ile yapılmak istenen ‘talimat’ adayına yol vermez. Kadıköy bu tutumuyla Türkiye’nin en özgürlükçü BTK’sını oluşturuyor. Aynı davranışı diğer BTK’lardanda bekliyoruz. Herkesin özgür iradesiyle oyunu kullanarak, kendisine en faydalı olacak, çalışacak, liyakat sahibi kişileri seçmesi gerekmektedir. Unutmayın seçilecek yanlış kişi üç yıl boyunca koltukta oturacaktır. Yanlıştan dönme zamanıdır.”

TÜRSAB MAĞDUR OLMADı, ACENTELER MAĞDUR OLDU
Pandemi dahil 5 yıl boyunca TÜRSAB yönetiminin kendilerini yalnız bıraktığını ve bir çok acentenin işini kaybadip büyük sorunlar yaşadığını belirten acenteler ‘Bizleri vaatlerle uyuttular. Artık uyandık. Oynanan oyunlara kanmayacağız” dediler.
Yapılanlar karşısında “Acentelerin TÜRSAB’ta hiç kimseyi sevmediğini” ileri süren toplantının katılımcıları, pandemi döneminde Maltepe Esnaf Odası’nın bile sıfır faizle kredi aldığını belirterek “TÜRSAB mağdur olmadı, acenteler mağdur oldu” dediler.
 

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA