28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C
  • Antalya21°C

TÜRKODER’DE ERTAN USTAOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

TÜRKODER 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Genel Kurul’da mevcut Başkan Ertan Ustaoğlu güven tazeleyerek tekrardan yönetime seçildi

TÜRKODER’de Ertan Ustaoğlu güven tazeledi

16 Şubat 2022 Çarşamba 15:00

İSTANBUL- Türkiye Küçük Oteller Derneği (TÜRKODER) 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Genel Kurul’da mevcut Başkan Ertan Ustaoğlu güven tazeleyerek tekrardan yönetime seçildi.

TÜRKODER 6.Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Ertan Ustaoğlu, dernek olarak Türk turizmine büyük katkı verdiklerini, önümüzdeki dönem bu katkının artarak devam edeceğini vurguladı. Ustaoğlu, “Üye otellerimiz ile konaklama sektöründe önemli bir paya sahibiz. Son 2 yıldır yaşanan olumsuz pandemi koşullarına rağmen büyük bir özveri ile ayakta kaldık. Birçok çalışmamız ve projemiz ertelendi. Dernek olarak bu dönem daha aktif ve önemli çalışmalara imza atacağız. Üyelerimizin sorunlarını biliyoruz ve çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Ustaoğlu şunları söyledi:

“Yeni dönemde, ülkemizde sıkıntılı bir dönem geçirerek ayakta kalmayı başaran üyelerimizle birlikte daha sık görüşeceğiz. Pandemi döneminde çok daha fazla popüler hale gelen küçük ve butik otellerimizin sorunlarını çözerek, ülke turizminin sürdürülebilir olması adına yapıcı projelerle otellerimizi hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda devamlı aranan işletmeler haline getirmeye çalışacağız.”

Divan Başkanlığı görevini kuruculardan Adnan Mordeniz, yardımcılığını Kaan Tecelli ve Mine Aksoy’un yaptığı Genel Kurul’da Ertan Ustaoğlu ve ekibi tekrar TÜRKODER yönetimine seçildi.

turkoder,-ertan-ustaoglu.jpg2022 - 2024 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ

1. Ertan USTAOĞLU BAŞKAN Elit Palas Hotel - Ankara

Bülent SANCAKDAR BAŞKAN YRD. Villa Aşina Hotel – Datça

Mehmet KÖK BAŞKAN YRD. Fairyland Cave Hotel - Kapadokya

Uğur ZEREN BAŞKAN YRD. Melek Hotels - İstanbul

Hatice ÖZCAN GENEL SEKR. Regie Ottoman Hotel - İstanbul

6. Figen MERTOL SAYMAN Katre by Evliyagil - Alaçatı

7. Demet BUYURMAN ÜYE Sumahan on the WATER - İstanbul

8. Umut GERMEYAN ÜYE Senatus Hotel - İstanbul

9. Ozan VURUCULAR ÜYE La lokal Hotel - Bodrum

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA