28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C
  • Antalya20°C

TURİZM SEKTÖRÜ DEĞERLİ BÜYÜĞÜ BÜLENT GÜVENÇ’İ KAYBETTİ

92 yaşında hayata veda eden Bülent Güvenç için Mercan Turizm Başkanı Dr. Cüneyt Mengü “şirketimizin emektarı” diyerek mesaj yayınladı

Turizm sektörü değerli büyüğü Bülent Güvenç’i kaybetti

22 Ocak 2022 Cumartesi 12:00

İSTANBUL- Türkiye turizminin çınarlarından Mercan Turizm’de 20 yıl görev yaptıktan sonra çeşitli kuruluşlarda yöneticilk yapan Bülent Güvenç’ i kaybettik. 92 yaşında hayata veda eden ve tüm hayatını turizme adayan Bülent Güvenç için Mercan Turizm Başkanı Dr. Cüneyt Mengü “şirketimizin emektarı” diyerek onun ne kadar değerli olduğunu gösterdi.
turkiyeturikzm.com olarak Bülent Güvenç’e rahmet dilerken turizm camiasına, sevenlerine ve ailesinin başı sağılsun diyoruz.

bulent-guvenc.jpgMercan Turizm Başkanı Dr. Cüneyt Mengü, Sülent Güvenç için şöyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Turizmin duayenlerinden, Şirketimizin yaklaşık 20 yıllık emektarı, Bülent Güvenç vefat etmiştir. Cenazesi yarın öğle namazına mütakip Zincirlikuyu mezarlığında defnedilecektir.
Mercan Turizm ailesi olarak kendisine Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve turizm camiasına baş sağlığı dileriz.

Dr. Cüneyt MENGÜ

bulent-guvenc-001.jpg

Dorak Holding adına Esra Değirmenci şunları yazdı

Bülent Güvenç Anısına…
 
Saygıdeğer büyüğümüz, Ağabey’imiz Bülent Güvenç ne yazık ki çok kısa bir süre önce sonsuzluğa giden gemide yerini alarak iki gün önce aramızdan ayrıldı.
 Hayatına sayısız başarılar sığdıran, hatırı sayılır okullarda önemli isimlerle aynı sıraları paylaşmış, yıllarca edindiği deneyimlerle turizm sektörüne pek çok katkıda bulunmuş Bülent Ağabey’imiz hepimizin gönlünde yeri doldurulması zor bir değere sahipti.
 Türkiye’nin yetiştirdiği önemli tekstil mühendislerinden biri olarak profesyonel hayatına başlayan ve Turizm sektöründe yolu birleşen böylesine kıymetli, saygın ve sevilen bir değeri kaybetmekten büyük üzüntü duyuyoruz.
 Mükemmeliyetçi bir yaklaşımla çalışma yaşamı boyunca dahil olduğu her işe güzellikler katan, başarılara imza atan, etrafına pozitif enerji saçan ve herkesçe sevilen biriydi. Dileriz yıllar boyu edindiği bu sevgi birikimi sonsuzluğa yolcuğunda yoluna ışık olur, dünyasını aydınlatır.
 Dorak Holding olarak, kendisini rahmet ve sevgiyle anıyor, ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı diliyoruz.
 Işıklar içinde uyu Bülent Ağabey…
 Sevgi, rahmet ve özlemle…

 Esra Degirmenci

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA