27 Temmuz 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara19°C
  • Antalya30°C

THY’DEN KKTC’YE SAĞLIK TURİZMİ İNDİRİMİ

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı, Dr. Ahmet Savaşan THY’den Türkiye’ye giden sağlık turistlerine uygulanan indirimlerin KKTC’ye de uygulanmasını istedi.

THY’den KKTC’ye sağlık turizmi indirimi

12 Mayıs 2024 Pazar 09:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
DUBAI
- Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı, Milletvekili Dr. Ahmet Savaşan ve yönetim kurulu üyeleri 165 ülkenin katıldığı Dubai-ATM 2024’te THY’den Türkiye’ye giden sağlık turistlerine uygulanan indirimlerin KKTC’ye de uygulanmasını istedi.
Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı, Dr. Ahmet Savaşan THY’den Türkiye’ye giden sağlık turistlerine uygulanan indirimlerin KKTC’ye de uygulanmasını istedi.

SAĞLIK TURİSTİNE İNDİRİM
Dr. Ahmet Savaşan Dubai Arabian Travel Market - ATM 2024’te THY ‘nın 2. Bölge Satış Başkanı Mahmut Yayla, Ortadoğu ve Kıbrıs Satış Başkan Yardımcısı Erol Şenol, Afrika Satış Başkan Yardımcısı Hikmet Mesut Türkseven ile Şükür Erkut ve THY Dubai Müdürü Mehmet Zingal ile görüştü.

-ahmet-savasan-thy.jpg

Buluşmada Savaşan’a KKTC Abu Dabi Temsilcisi Umut Koldaş yanı sıra Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Yalkı, Dr. Remzi Gardiyanoğlu ile Dr. İlker İpekdal ve Okyay Sadıkoğlu eşlik etti. Görüşmede THY’nin uçtuğu bütün parkurlardan Kuzey Kıbrıs Ercan Havaalanı’na gelecek sağlık turistlerine de Türkiye’ye giderken uygulanan özel indirimlerin uygulanması konusu ele alındı.

-ahmet-savasan-thy-001.jpg

SAVAŞAN, DUBAI SAĞLIK TURIZMI OTORITESI DIREKTÖRÜ ILE GÖRÜŞTÜ…
Dr. Ahmet Savaşan, fuarda Dubai Sağlık Turizmi Direktörü Mohamed Al Mheiri, Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Dubai Başkanı Laila Al Jassmi ve Suudi Arabistan Başkanı Ahmed Aloraij başta olmak üzere birçok ülke temsilcisi ile de görüşerek karşılıklı işbirliklerinin gelişmesine yönelik atılabilecek adımlar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

-ahmet-savasan-thy-002.jpg-ahmet-savasan-thy-003.jpg-ahmet-savasan-thy-004.jpg

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA