20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C
  • Antalya17°C

THE SUN, NUSR-ET’İN 630 STERLİN BİFTEK FİYATINA “REZİL FİYAT” DEDİ

The Sun gazetesi Nusret Gökçe’ye “Salt Bae” denildiğini ve Londra’da açtığı restoranında bir kişilik biftek başına 630 Sterlin aldığını belirterek ‘Rezil fiyat etiketleri” diye yazdı

The Sun, Nusr-et’in 630 Sterlin biftek fiyatına “rezil fiyat” dedi

10 Ekim 2021 Pazar 11:00

LONDRA - İngiliz The Sun gazetesi yazarı Jessica Lester, kebapçı Nusret’in Londra’da açtığı restoranında bir kişilik biftek başına 630 Sterlin aldığını belirterek ‘Rezil fiyat etiketleri” diye yazdı. Tuz dökme şekli ile biftek kesme şeklini ise “biftek dilimleme ve tuz serpme maskaralıkları” şeklinde değerlendiren Jessica Lester, Nusret Gökçe’ye “Salt Bae” lakabının verildiğini belirterek “Salt Bae hakkında internet tarihinin en çılgın anlarından bazılarını seçtik. Drone ile teslim edilen etten yıldızlara servis yapmaya kadar” dedi.

the-sun,-nusr-et’in.jpgThe Sun gazetesinde yayınlanan haber şöyle:

Eğer bu hafta sosyal medya akışınızın her yerine yapıştırılan bir isim varsa o da Salt Bae olabilir. Gerçek adı Nusret Gökçe olan Türk lokantacı, en son lüks restoranını geçen ay Londra'da açtı. Zaten rezil fiyat etiketleri ile servis yapıyor.

38 yaşındaki Salt Bae, benzersiz biftek dilimleme ve tuz serpme maskaralıklarının sosyal medyada dünyayı kasıp kavurduğu 2017 yılında bir internet fenomeni haline geldi.

Bruno Mars yemeğine gitti ve yıldızın baştan çıkarıcı bir şekilde somurtup aşağıdaki bir et tabağına bir kuğu gibi hazır olan elinden tuz döktüğü sırada filme çekildi.

the-sun,-nusr-et’in-001.jpg

Bir gecede iki buçuk milyon ve şimdi toplamda 17 milyon görüntülendi. Twitter hayranları çılgına döndü ve gizemli şefe 'Salt Bae' adını verdi.

O zamandan beri, Instagram beslemesi ileonu takip eden 39 milyon kişi onun tuhaf ve düpedüz harika biftek servis tekniğine odaklandı.

Londra'daki Knightsbridge'de 14. restoranını açan Salt Bae, fiyatları üzerinden bir kez daha herkesin konuşmalarının ortasında buldu.

Yeni restorandaki ilk lokantalardan biri, bir aile yemeğinin 1.182 sterline mal olduğunu açıkladı. Menüde 44 sterline dört redbull ve 790 sterline 24 ayar altın bir biftek dahil görülüyor.

the-sun,-nusr-et’in-002.jpgBunun çılgınca olduğunu mu düşünüyorsun?
Biftek pişirme yıldızının, çevrimiçi şöhreti sayesinde 38 milyon sterlin değerinde olduğu ve bir dizi ünlü ünlü arkadaşı olduğu söyleniyor.

Leonardo DiCaprio'dan Rihanna'ya kadar herkes, tuz serpme becerileriyle göz kamaştırmak için restoran zincirini ünlü bir şekilde ziyaret etti.

Burada, Salt Bae'nin internet tarihinin en çılgın anlarından bazılarını seçtik - drone ile teslim edilen etten yıldızlara servis yapmaya kadar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA