15 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C
  • Antalya22°C

SUUDİ TURİZM OTORİTESİ, WTM LONDRA İLE ORTAKLIK İMZALADI

Suudi Turizm Otoritesi (STA), WTM organizatörü RX Global ile Dünya Seyahat Pazarı (WTM) Portföyü için iki yıllık bir ortaklık konusunda işbirliği yapmak üzere anlaşma yaptı.

Suudi Turizm Otoritesi, WTM Londra ile ortaklık imzaladı

10 Kasım 2023 Cuma 10:00

ÖZKAN ALTıNTAŞ- TÜRKIYE TURIZM
LONDRA / İNGİLTERE-
Suudi Turizm Otoritesi (STA), WTM organizatörü RX Global ile Dünya Seyahat Pazarı (WTM) Portföyü için iki yıllık bir ortaklık konusunda işbirliği yapmak üzere bir anlaşma imzaladı. İşbirliği, WTM ticari fuar portföyünün tamamını – WTM Londra, WTM Afrika, WTM Latin Amerika ve Arabian Travel Market (ATM) kapsayacak. STA, art arda üçüncü kez önemli bir WTM ortağı oldu ve STA, World Travel Market London 2021 ve 2022'de 'Premier Ortak' olarak yer aldı.

suudi-turizm-otoritesi-,wtm-londra-.jpgsuudi-turizm-otoritesi-,wtm-londra--001.jpg

SUUDİ ARABİSTAN TURİZMDE BÜYÜYOR
Suudi Arabistan'ın yıl boyunca dünyanın en hızlı büyüyen turizm destinasyonu olmasıyla birlikte STA , WTM Londra'nın ardından resmi bir imzanın ardından RX Global ile yeni ve büyük bir ortaklığa gireceğini duyurdu. STA, Dünya Seyahat Pazarı (WTM) ticari fuar etkinliklerinin ilk 'Küresel Seyahat Ortağı' oldu.

SUUDİ’NİN EN İDDİALI DÖNÜŞÜMÜ
Londra Dünya Seyahat Pazarı'nın kapanış gününde, Kasım 2023 - Eylül 2025 arasında sürmesi planlanan ve WTM markasının (WTM Londra, WTM Afrika, WTM Latin Amerika ve Arap Seyahat Pazarı dahil) küresel faaliyet alanını kapsayacak şekilde tasarlanan iki yıllık ortaklık, 8'de duyuruldu.

Ortaklık anlaşmasına, STA ile RX Global arasındaki Suudi standında, STA'nın şimdiye kadarki en büyük Suudi turizm delegasyonuna liderlik ettiği ve 75'ten fazla paydaşın katılımıyla bu yılki WTM'nin son gününde ulaşıldı; geçen sene.

Bu yılki STA standı, ziyaretçilerin Arabistan'ın otantik evinde deneyimleyebilecekleri çeşitli ve dinamik teklifleri ve dünyadaki en iddialı dönüşümün ilerleme ölçeğini hayata geçiriyor.

suudi-turizm-otoritesi-,wtm-londra--002.jpgFAHD HAMIDADDIN: 2030 HEDEFLERIMIZE İLERLİYORUZ

STA'nın katılım ve katılım düzeyi, küresel turizm sektörünün büyümesinin geleceğini belirlemede WTM 2023'ün önemini gerçekten ortaya koyuyor.

Suudi Turizm Otoritesi CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahd Hamidaddin şunları söyledi:

“Suudi, dünyanın en hızlı büyüyen turizm destinasyonu, tüm beklentileri aşan bir performans sergiliyor ve küresel anlamda tempoyu belirliyor. Suudi Arabistan'ın turizm liderliği sayesinde, WTM Londra'daki varlığımız her yıl büyümeye devam ediyor ve her zamankinden daha fazla ziyaretçi ağırlıyoruz ve 2030 hedeflerimize ulaşma yolunda hızla ilerliyoruz.

Bu ortaklık, Suudi Arabistan'ın WTM Londra'daki ilerlemesini vurgulayacak ve WTM etkinliklerinde bir dizi ilgi çekici tanıtım faaliyetleri aracılığıyla Suudi Arabistan'a daha fazla ziyaret yapılmasına ilham verecek. Ticari fuarlar, uluslararası ticari ortaklarla etkileşim kurma stratejimizin önemli bir parçasını oluşturuyor ve bu da WTM sponsorluğunu büyüme için mükemmel bir ortaklık haline getiriyor. 2023, 2024 ve sonrasındaki tüm WTM fuarlarında dünyanın dört bir yanından eski dostlarla ve yeni ortaklarla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum."

VASYL ZHYGALO: SUUDI ARABISTAN IÇIN EŞSIZ BIR FıRSAT
WTM Portföy Direktörü Vasyl Zhygalo şunları söyledi:

“WTM Londra ile 2021 ve 2022'deki ortaklığımızın başarılarına dayanarak, Suudi Arabistan'ı ilk WTM Küresel Seyahat Ortağı olarak aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Suudi Arabistan'ın turizm sektörünü büyütme konusunda iddialı hedefleri var ve gösterilerimiz Suudi Arabistan için eşsiz bir fırsat sunuyor” Çeşitli turizm tekliflerini ve yatırım fırsatlarını dünyanın dört bir yanından önemli ticari alıcılar ve medyayla paylaşmaktır."

'SUUDI DENEYIMI' PAZARLAMA KAMPANYASı
İşbirliğinin Suudi Arabistan ziyaretlerine ilham verecek yeni tanıtım faaliyetlerini içermesi planlanıyor. STA CEO'su Fahd Hamidaddin, WTM Londra'da bir açılış konuşmasının yanı sıra Elevate ana sahnesinde açılış konuşmasını yaptı.
Ayrıca interaktif ve sürükleyici bir stant, özel olarak hazırlanmış bir 'Suudi Deneyimi' pazarlama kampanyası, WTM Londra Bulvarı'nda dijital ekranlar ve bulvar zemininde Suudi Arabistan markasını gerçekten hayata geçiren bir kum/deniz manzarası vardı.

SUUDI TURIZM OTORITESI HAKKıNDA

Haziran 2020'de faaliyete geçen Suudi Turizm Otoritesi (STA), Suudi Arabistan'ın turizm destinasyonlarının dünya çapında pazarlanmasından ve programlar, paketler ve iş desteği aracılığıyla destinasyonun sunduğu olanakların geliştirilmesinden sorumlu bulunuyor. Görevi, ülkenin benzersiz varlıklarını ve destinasyonlarını geliştirmek, sektör etkinliklerine ev sahipliği yapmak ve bunlara katılmak ve Suudi Arabistan'ın destinasyon markasının yerel ve yurtdışında tanıtımını içerir. STA'nın dünya çapında 38 ülkeye hizmet veren 16 temsilciliği bulunuyor.

RX HAKKıNDA (REED SERGILERI)

RX bireyler, topluluklar ve kuruluşlar için iş kurma işindedir. Müşterilerin pazarlar hakkında bilgi edinmelerine, kaynak ürünler hakkında bilgi sahibi olmalarına ve 22 ülkede, 42 endüstri sektöründeki yaklaşık 400 etkinlikte işlemleri tamamlamalarına yardımcı olmak için verileri ve dijital ürünleri birleştirerek yüz yüze etkinliklerin gücünü artırıyor. RX, toplum üzerinde olumlu bir etki yaratma konusunda tutkuludur ve tüm çalışanlarımız için kapsayıcı bir çalışma ortamı yaratmaya kendini adadı. RX, profesyonel ve ticari müşterilere yönelik küresel bir bilgi tabanlı analitik ve karar araçları sağlayıcısı olan RELX'in bir parçasıdır.

RELX HAKKıNDA

RELX, profesyonel ve ticari müşteriler için küresel bir bilgi tabanlı analitik ve karar araçları sağlayıcısıdır. RELX 180'den fazla ülkede müşterilere hizmet vermektedir ve yaklaşık 40 ülkede ofisleri bulunmaktadır. %40'ından fazlası Kuzey Amerika'da olmak üzere 35.000'den fazla kişiyi istihdam ediyor. Ana şirket olan RELX PLC'nin hisseleri Londra, Amsterdam ve New York Menkul Kıymetler Borsalarında Londra: REL; Amsterdam: REN; New York: RELX sembolleriyle işlem görüyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA