16 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara14°C
  • Antalya21°C

SİNGAPUR MARİNA BAY SANDS 1 MİLYAR DOLARA YENİLENİYOR

Yenileme yatırımı için ana şirket Las Vegas Sands” Singapur'a olan güvenini ve ülkenin turizm endüstrisine devam eden bağlılığını gösteriyoruz” dedi..

Singapur Marina Bay Sands 1 milyar dolara yenileniyor

19 Şubat 2022 Cumartesi 20:00

SİNGAPUR- Singapur'un simgesel oteli Marina Bay Sands’ın 1 milyar ABD Doları tutarında yatırım ile yenilenmesi, turizmin geleceği için umut ışığı olduğunu ortaya koydu.

Singapur'un hayranlık uyandıran şehir silüetinde dünyanın en büyük çatı havuzuna sahip olan Marina Bay Sands entegre tesise yeni donanımlar ekleneceğini bildirdi.

Toplam 1000 odalı Marina Bay Sands’de yeni bir kule yapılması, mevcut alanların ve odaların yumuşak bir şekilde yenilenmesini içeren 1 milyar ABD Doları tutarında bir yeniden yatırıma başlıyor. Yatırım yapılmasının Singapur turizminin yeniden eski günlere döneceği şeklinde ufukta çok parlak bir ışık olduğunu gsteriyor denildi.

singapur-marina-bay-sands.jpgMarina Bay Sands’in çeşitli alanlarında büyük çalışmalar planlanıyor. Özelliklere, performans arenası, dördüncü bir kule, çatı katındaki yüzme havuzu bar-restoran, genişletilmiş konferans ve yeni balo salonları, sergi salonları ve yüksek ziyafet salonları dahil olmak üzere genişleme projesinden yeni donanımlar eklenecek.

Yenileme yatırımı için ana şirket Las Vegas Sands” Singapur'a olan güvenini ve ülkenin turizm endüstrisine devam eden bağlılığını gösteriyoruz” dedi..

Singapur merkezli TTG Asya Las Vegas Sands başkanı ve CEO'su Robert G Goldstein şunları söyledi: “Asya seyahatte büyümenin birinci itici gücü olmaya devam edecek. Singapur'un en çok tercih edilen yer olmaya devam edeceği görüşündeyiz. 2019'da duyurduğumuz yenilenme yatırımımız ve planlı şekilde milyarlarca dolarlık genişlememiz, Singapur'a uzun vadeli desteğimizin bir başka göstergesidir. Geleceğe olan güvenimizi ve misafirlerimize sektör lideri lüks ürünler ve konaklama deneyimleri sunma taahhüdümüzü yeniden teyit ediyor.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA