28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C
  • Antalya20°C

SETUR'DAN MİLLİ MÜCADELE’NİN 100. YILINDA İSTİKLAL TRENİ” TURU

“Milli Mücadele’nin 100. yılında İstiklal Treni” turu düzenleyerek bir ilke daha imza atacak olan Setur, yeni dinamikler yaratacak projeleri misafirlerine sunmayı sürdürecek.

Setur'dan Milli Mücadele’nin 100. yılında İstiklal Treni” turu

27 Eylül 2021 Pazartesi 12:00

İSTANBUL - Turizm sektöründe müşteri memnuniyet oranı en yüksek şirket olan Setur, önümüzdeki dönemde dijitalleşme, kalite ve güven odağını koruyarak ürün çeşitliliğini artırmaya devam edecek. “Milli Mücadele’nin 100. yılında İstiklal Treni” turu düzenleyerek bir ilke daha imza atacak olan Setur, yeni dinamikler yaratacak projeleri misafirlerine sunmayı sürdürecek. Setur, Milli Mücadele’nin 100. yılında Türk tarihinin çok önemli döneminin büyük olaylarının ve savaşlarının yaşandığı mekanları kapsayan “İstiklal Treni” turu düzenliyor.

setur-turizm-operasyon-direktoru-oktay-temeller,-002.jpgTürkiye’nin ilk ve öncü turizm şirketlerinden biri olan Setur, izlediği teknoloji ve insan odaklı strateji ile müşteri memnuniyetinde çıtayı üst seviyelere çıkarıyor. Misafirlerine verdiği güveni, bağımsız araştırma şirketi SIA Insight ile her yıl yapılan müşteri memnuniyeti araştırması* tarafından da belgeleyen Setur, müşteri memnuniyeti oranını sektör ortalaması endeks değerinin de üzerine çıkararak %84,05’lik değer ile turizm müşteri memnuniyet oranı en yüksek şirket olarak öne çıkıyor.

Tüm sektörleri etkileyen dijital dönüşüm süreci turizm sektöründe de köklü bir değişimin yolunu açarken pandemiyle birlikte artarak devam ediyor. Bu kapsamda Setur’un 2022 ajandasında misafirler için özel oluşturulmuş deneyimler, butik bir anlayış ile verilen hizmet, veri odaklı yaklaşım, dijital ağırlıklı kişiye özel pazarlama, yapay zeka ve CRM programlarına yatırım başlıkları ön plana çıkıyor. 

setur-turizm-operasyon-direktoru-oktay-temeller,.jpgTemeller “Türkiye ve dünyada hemen her bölgeye hizmet vereceğiz”

Dünya Turizm Günü nedeniyle değişen sektör dinamiklerine bağlı olarak önümüzdeki dönemde Setur’un öncelikleri konusunda bilgi veren Setur Turizm Operasyon Direktörü Oktay Temeller, Setur olarak çok iyi bir yaz dönemi geçirdiklerini belirterek, 2022 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu: “Türkiye ve dünyada hemen her bölgeye hizmet verecek şekilde ürün çeşitliliğimizi artırmayı hedefliyoruz. Sürekli değişen ve gelişen bu dönemde, dinamik ekibimiz ve sektördeki tecrübemiz ile değişikliklere uyum sağlamanın yanı sıra değişime katkı sağlayacak ve yeni dinamikler yaratacak projeler üreterek ürünlerimizi zenginleştiriyoruz.”

‘İstiklal Treni’ turu ile bir ilke daha imza atacaklar

Milli Mücadele’nin 100. yılında İstiklal Treni turu düzenleyerek bir ilke daha imza atacak olan Setur, 28 Ekim’de İstanbul’dan başlayacak olan Kurtuluş Savaşı’na bir saygı duruşu niteliğindeki tur ile misafirlerine savaşların gerçekleştiği ve tarihi olaylara tanıklık eden mekanları ziyaret etme fırsatı sunuyor. Kurtuluş Savaşı coğrafyasına özel tren ile yapılacak İstiklal Treni turu esnasında Savaş Alanları Uzmanı Serhan Güngör rota boyunca Kurtuluş Savaşı’nın yaşandığı mekanlarla ilgili tarihi bilgileri paylaşacak. Setur olarak kaliteden ödün vermeden kurdukları güven ortamı ile bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Temeller, bu önceliklerinin devam edeceği yeni turlarını da yakın zamanda hayata geçireceklerini ifade ediyor. 

Sürdürülebilirliğin turizm sektöründekini önemine dikkat çeken Temeller, sadece bugünü değil, yarını da düşünerek yatırım yapmanın, iş birlikleri geliştirmenin ve de en önemlisi “misafirlere” verilen değerin, bu sektörde başarıya ulaşmanın anahtarı olduğunu vurguladı: “Kalite mi kantite mi sorusuna yanıt aramayan bir markayız, kaliteden ödün vermeden daha çok misafirimize hizmet verebilmeyi başarmak en büyük hedeflerimizden. Bizden yeni ürünler bekleyen, bize güvenen misafirlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanılmayacak.”  

Pandemi ve MICE sektörü

MICE tarafında pandeminin başından itibaren müşterilerinin ihtiyaçlarını belirleyerek alt yapı çalışmalarına başladıklarına dikkat çeken Temeller, “Etkinliklerimizi online ve hibrit olarak gerçekleştiriyoruz. Seturmice olarak oldukça yoğun ve başarılı bir dönem geçirdik ve 2020 yılında gerçekleştirdiğimiz etkinlikler arasında yer alan, dünyanın en büyük dijital dönüşüm ve yetkinlik gelişim merkezi MEXT’in global lansmanıyla, The Stevie® Awards'ta ‘Etkinlikler & Webcasts’ kategorisinde altın ödül aldık. Pandemi döneminde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla böylesine değerli bir ödül kazanmak bizler için gurur verici ve önümüzdeki dönemler için de çok önemli bir motivasyon. Hedeflerimize doğru iş ortakları, konusunda yetkin çalışma arkadaşlarımız ve bize güvenen misafirlerimizle ulaşacağımıza inanıyoruz ve önümüzdeki dönemde de aynı heyecan ve gurur ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

*Bağımsız araştırma şirketi SIA Insight’ın Temmuz- Kasım 2020 döneminde 1.573 katılımcı ile, kantitatif araştırma yöntemleri kullanılarak 10 turizm acentesi üzerinden değerlendirilen müşteri memnuniyet araştırmasının toplam memnuniyet endeksi sonucuna göredir.

SETUR HAKKINDA

1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulan Setur, turizm alanında yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü ile otel satışı, IATA uçak bileti satışı, vize hizmetleri, kongre ve seminer organizasyonları ve yurt dışı eğitim başlıklarında hizmetler sunuyor.

2001 yılında Türkiye’nin en büyük online kurumsal seyahat portalı BookinTurkey.com’u bünyesine alan Setur, 2017 yılında bu platformu Seturbiz.com ismiyle yenileyerek dijital alanda da önemli bir atılım gerçekleştirdi.

Duty Free işletmeciliğinde Türkiye’nin en köklü ve en yaygın markası olan Setur Duty Free, tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında yaklaşık 22 bin metrekarelik alanda, 20 bölge 46 mağazasıyla gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği yapmaya devam ediyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA