19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara23°C
  • Antalya22°C

RUSLARIN, ANTALYA'DA KİŞİ BAŞI TATİL HARCAMASI 669 DOLAR

Natalia Baranov, 2011 yılında temmuz, ağustos, ve eylül aylarında Antalya'ya gelen Rus turist sayısında bir önceki yıla göre yüzde 146 artış olduğunu söyledi.

Rusların, Antalya'da kişi başı tatil harcaması 669 dolar

29 Ekim 2021 Cuma 09:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya -
Rus  Mobaly Turizm Seyahat Acentesi  Müdürü Natalia Baranov, 2011 yılında temmuz, ağustos, ve eylül aylarında Antalya'ya gelen Rus turist sayısında bir önceki yıla göre yüzde 146 artış olduğunu söyledi. Rusların geçen yıl olduğu gibi bu senede dünyada tatil tercihinin Türkiye'de Antalya olduğunu belirten Natalia Baronov, Orta gelir grubuna sahip Rusların birinci sırada tatil tercihi Antalya ve Muğla. Üst gelir grubuna ait Ruslar genelde İspanya, ABD Miami, Florida ,  Hindistan, Fransa, Portekiz, İtalya, Bali, Maldivler,  Yunanistan, Karayipler ve Mısır olduğunu kaydetti. 2021 yılında Türkiye'ye gelen turistlerin yüzde 78'ni yurtdışından 46 ülkeden yabancı ülke vatandaşları olduğuna gelen yabancı turistler yüzde 78'nin  yüzde  32 sini Ruslar olduğunun altını çizdi. Rusların tatil yapmada birinci sırada Antalya, yerleşimde ise Alanya, Kemer, Muratpaşa ve Manavgat Side, Kundu, Konyaaltı ile Mersin'in Silifke ilçesi Taşucu Mahallesi, Susanoğlu, Erdemli ve Mersin Merkez olduğunu ifade etti. 

 rus-turistler-023.jpgNatalia Baranov, '' Rus turistlerin gecelik ortalaması 62 dolar. Rusların Antalya'da tatil yapması bir tutku. Ruslar, bir İspanyol, bir Portekiz  ve Fransa daki  Herşey Dahil  Sistemine göre Antalya'daki otellerin  sundukları imkanlar daha fazla . Antalya daki otellerin Her Şey Dahil konsepti ve konforu İspanya, Yunanistan , İtalya, Fransa Daki  otellere göre daha imkanlar sunduğu için Rusların ölmeden en az bir defa Antalya'da tatil yapmak. Rusların tatil harcaması 669 dolar.'' diye konuştu.
rus-turistler-024.jpg
rus-turistler-025.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA