19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C
  • Antalya21°C

RUS TURİSTLER OTELLERİN PANDEMİ ÖNLEMİNDEN MEMNUN KALDI

Rus MoRus turistler, Antalya Rus turist ağırlayan otellerin 2020 ve 2021 yılı müşteri memnuniyeti oranının yüzde 75 olduğunu söyledi.

Rus turistler otellerin pandemi önleminden memnun kaldı

14 Aralık 2021 Salı 19:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat /Antalya - 
Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Antalya'ya getirdiği 100 turist üzerinde müşteri memnuniyeti anketi yaptı. Rus Mobaly Turizm Seyahat Acentesi Müdürü Natalia Baranova, Antalya'daki Rus turist ağırlayan otellerin 2020 ve 2021 yılı müşteri memnuniyeti oranının yüzde 75 olduğunu söyledi.

rus-turistler.JPGRus turistlerin otellerdeki Covid 19 korunma tedbirleri hasasiyetinin yüzde 99 olduğunu belirten Natalia Baranov, '' Rus turistler dünyada 26 ülkede tatil yapıyor. Birinci sırada ise Ruslar Türkiye'de Antalya'da yapıyor. İkinci sırada İspanya, üçüncü sırada Fransa, dördüncü sırada Karayipler ve beşinci sırada Yunanistan yer alıyor. Rus turistler, Antalya'daki tüm otellerin  pandemi tedbirleri uyumu tam not aldı.

rus-turistler-001.JPGGetirdiğimiz turistler için 15'i Covid 19 testi pozitif çıktı. Tedavileri yapılarak Moskova ve St. Petersburg'a iyileşmiş bir şekilde döndüler. Her otelin çok sayıda karantina odası  çok güzel bir durum. Ruslar bu sene Antalya'da en fazla Alanya, Kemer, Manavgat, Side, Kundu, Çolaklı, Kadriye, Konyaaltı, Lara 'da yaptı. ' dedi. 

rus-turistler-002.JPG

rus-turistler-003.JPG

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA