18 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara26°C
  • Antalya21°C

ROYAL CARİBBEAN’IN TEST GEZİSİNE 350.000'DEN FAZLA GÖNÜLLÜ BAŞVURDU

Facebook sayfasındaki bir gönderiye göre, Royal Caribbean'ın 350.000'den fazla başvuruyu gören test gezisi çevrimiçi kaydına katılma şansı buldu.

Royal Caribbean’ın test gezisine 350.000'den fazla gönüllü başvurdu

15 Temmuz 2021 Perşembe 23:39

FLORIDA / MIAMI - Royal Caribbean, yaklaşan test yolculukları için gönüllü olmak için 350.000'den fazla başvuru aldı. Denize geri dönmek için can atan yolcu gemisi hayranları, seyir hattının Facebook sayfasındaki bir gönderiye göre, Royal Caribbean'ın 350.000'den fazla başvuruyu gören test gezisi çevrimiçi kaydına katılma şansı buldu.

COVID-19 pandemisi, kruvaziyer endüstrisi için zorlu oldu. Ancak mevcut CDC yönergeleri ve eyalet yasaları üzerinden çalışarak gemilerini limanlara ve suya geri döndürmek için çok çalışıyor. Bu CDC yönergelerinden biri, güvenlik politikalarının halkı sağlıklı tutmasını sağlamak için yolcu gemilerinin gönüllü test yolculukları yapması gerekiyor.

Royal Caribbean'ın planlanan test yolculuklarından birinde gönüllü olma kaydı 23:59'da kapandı. Salı günü, bu yüzden şansı kaçırırsanız, Royal Caribbean'ın fırsatı tekrar açıp açmayacağını görmek için beklemeniz gerekiyor.

royal-caribbean-002.jpgRoyal Caribbean portalı kapandığına göre, seyir hattı devi, listesinden rastgele kruvazör seçmeye başlayacağını söyledi. Facebook gönderisine göre, kruvaziyer hattı bir Royal Caribbean gemisine binmeye istekli insanlardan 350.000'den fazla kayıt aldığını söylüyor.

Royal Caribbean'a göre, gemi yolculuğuna gönüllü olarak seçilenler, ücretsiz bir gemi seyahati sırasında yeni sağlık protokollerini test etmeye yardımcı olacak. Cruise line liderleri bu hafta şanslı tatilcileri seçeceklerini söyledi.

Royal Caribbean, Denizlerin Gönüllüsü'ne önceden kaydolmuş olanların sabırlı olmaları ve özel bir davet için önümüzdeki günlerde e-postalarını kontrol etmeye devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Cruise Line, Freedom of the Season ve Serenade of the Seas gemileriyle iki deneme seferi gerçekleştirdi. Ağustos ayına kadar en az beş test seferi daha planlanıyor.

Kaynak: positivelyosceola
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA