15 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C
  • Antalya21°C

RİXOS, DUBAİ ISLANDS PROJESİNDE YER ALMAYA HAZIRLANIYOR...

Rixos Dubai Islands, Hotel & Residences adıyla kurulacak otelin yanı sıra lüks bir Spa merkezi, sonsuzluk havuzları ve yaşam alanı da yapılacak.

Rixos, Dubai Islands projesinde yer almaya hazırlanıyor...

29 Ağustos 2023 Salı 16:00

DUBAI - Fettah Tamince’nin kurduğu, Fransız Accor Grubu ile ortak olduğu Rixos, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ünlü Dubai Islands projesinde yer alacak. Rixos Dubai Islands, Hotel & Residences adıyla kurulacak otelin yanı sıra lüks bir Spa merkezi, sonsuzluk havuzları ve yaşam alanı da yapılacak.

Türk turizminin en büyük ağına sahip oteli Rixos olarak biliniyor. 6 ülkede 30 oteli bulunan Rixos, geçtiğimiz aralık ayında Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki 7, toplamda ise 31’inci otelini hizmete açmıştı. Rixos Marina Abu Dhabi adlı 5 yıldızlı ultra lüks otelin açılışının üzerinden 9 ay geçmeden işadamı Fettah Tamince’nin kurup büyüttüğü marka ülkedeki halkaya bir yenisini daha ekleyecek. 
rixos-dubai-islands,-hotel--residences-003.png

rixos-dubai-islands,-hotel--residences.png8'İNCİ OTELİ OLACAK

Fransız Accor Grubu’nun büyük ortak olduğu Rixos, Körfez Bölgesi’nin en büyük gayrimenkul şirketlerinden Nakheel’in geliştirdiği Dubai Islands projesinde yer alacak. Böylece Rixos, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki 8’inci otele sahip olacak.

rixos-dubai-islands,-hotel--residences-001.pngŞEYH MAKTUM'UN GELİŞTİRDİĞİ PROJE

 700 metrelik bir plaja sahip olacak bir koy üzerinde yer alacak otelin adı da Rixos Dubai Islands, Hotel & Residences adını alacak. 2025 yılına kadar tamamlanması planlanan otelde, Rixos imzalı spa ve fitness merkezi, sonsuzluk havuzları ve konutlar da bulunacak.

Nakheel CCO'su Rasha Hasan projeyle ilgili olarak "Dubai'de sahil yaşamını yeniden tanımlamaya ve Dubai vatandaşlarının, sakinlerinin ve ziyaretçilerinin hayatlarını iyileştirecek bir proje başlatmaya kararlıyız. Dünyaca ünlü Rixos markasını Dubai Adaları'na getirerek, deniz kıyısında lüks bir yaşamı metropol hissi ile sunan özel, aile dostu bir yaşam ortamı yaratıyoruz” dedi.

Dubai Emiri Al Maktoum ailesinin kontrol ettiği, yaklaşık 2 milyar dolarlık yıllık ciro yapan Nakheel, ülkenin en büyük ikinci gayrimenkul firması olarak biliniyor. Dünyaca ünlü Jumeirah Adaları, Palmiye Adaları gibi işlere imza atan Nakheel, Dubai Islands projesine 20 yıl önce başlamıştı. Proje, uzaydan görülebiliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA