27 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • Antalya19°C

MÖVENPİCK HOTEL BURSA’NIN ŞEFİ VİTTORİO SİNDONİ’YE HİZMET ÖDÜLÜ

Mövenpick Hotel & Thermal Spa Bursa’nın dünyaca ünlü şef Vittorio Sindoni Demirtaş Rotary Kulübü tarafından Meslek Hizmet Ödülü ile onurlandırıldı.

Mövenpick Hotel Bursa’nın şefi Vittorio Sindoni’ye Hizmet Ödülü

06 Ekim 2021 Çarşamba 10:00

BURSA - Demirtaş Rotary Kulübü, Mövenpick Hotel & Thermal Spa Bursa’nın dünyaca ünlü şefi Vittorio Sindoni’yi Rotary Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.

MBursa’nın turizm tesisi Mövenpick Hotel & Thermal Spa bünyesinde bulunan Da Vittorio Ristorante Italiano’da İtalyan mutfağının eşsiz hizmetlerini sunan dünyaca ünlü şef Vittorio Sindoni Demirtaş Rotary Kulübü tarafından Meslek Hizmet Ödülü ile onurlandırıldı.

vittorio-sindoni’movenpick-hotel-bursa--001.jpgMövenpick Hotel & Thermal Spa Bursa Mövenpick Hotel Thermal Spa’daki törenle ödülünü Rotary 2. Grup Kulüpleri Guvernör Yardımcısı Serkan Ürkmez’den alan Sindoni, büyük mutluluk yaşadı. Kendisini bu ödüle layık gördükleri için tüm rotaryenlere teşekkür eden Sindoni, gecede konuklara servis edilen yemekleri de yine kendi elleriyle hazırladı.

vittorio-sindoni’movenpick-hotel-bursa-.jpgVittorio Sindoni kimdir?

Vittorio sindoni, 1973’te Sicilya’dan New York City’e 14 yaşında genç bir çocukken geldi. Kısa bir sğre sonra restoran işine girerek tutkuyla ve sevgiyle bu yolculuğa başladı.

1985-1996 yılları arasında ailesiyle birlikte New York City’de 5 restoran işletti. New York’ta çalıştığı yıllar boyunca, Mr. Vittorio ve restoranları birçok ödül kazandı. 1988’de New York Times’ın yemek eleştirmeni Brian Miller’ın 2 yıldızlı yorumunu da alarak prestijli Kames Beard Foundation ödülünün yer aldığı “Sicilya’nın En İyi Restaurantı” ödülünü kazandı.

1996 yılında Paper Moon’un açılış lansmanı için İstanbul’a davet edildi ve bu prestijli restoranın Akmerkez Alışveriş Merkezi’ndeki Genel Müdürlüğü’nde görev aldı. 2017 yılında Çekirge Caddesi’nde “Da Vittorio” restoranı açıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA