19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C
  • Antalya21°C

MATSO BAŞKANI AHMET BOZTAŞ'IN VEFATI TURİZMCİLERİ YASA BOĞDU

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Ahmet Boztaş In hayatını kaybetmesi Antalya'da turizmcileri yasa boğdu.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş'ın vefatı turizmcileri yasa boğdu

04 Mayıs 2021 Salı 19:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA -
Corona Virüsüne(Covid19) yenik düşen Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Ahmet Boztaş In hayatını kaybetmesi Antalya'da turizmcileri yasa boğdu.
Ahmet Boztaş'ın vefatı ile ilgili turizmciler taziye mesajlarını paylaştı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, MATSO nun değerli başkanı Ahmet Boztaş'ı Covid 19'a yenik düşmesinden kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim ifadesinde bulundu. Akdeniz Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Ekoloji Anabilim Dalı Başkanı Ekolog Başkanı Prof. Dr. Ali Erdoğan, yaptığı taziye mesajında, '' Değerli dostum Ahmet Boztaş'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Görev yaptığı süre içinde her daim Manavgat'ta turizmi 12 aya çıkarmak için çalışan çok değerli dostumu kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. '' dedi.

(matso)-ahmet-boztas.jpgAkdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hacer Bakır Sert, Prof. Dr. Hakan Sert, yaptığı açıklamada, ' Manavgat'ı dünyaya tanıtmak için gece gündüz demeden çalışan ve MATSO Turizm Fakültesi nin büyük emek ve gayreti olan çok değerli başkanını kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. '' şeklinde konuştu.

(matso)-ahmet-boztas-002.jpgManavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, '' Manavgat sevdalısı MATSO Başkanı Ahmet Boztaş'ın Covid 19'a yenik düşmenin derin üzüntüsü içindeyim. '' taziyelerinde bulundu.

Manavgat Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği(TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan, '' Manavgat'ta turizmin 6-7 aydan 12 aya çıkması için gecesini gündüzüne katan ve bölge destinasyonunu tanıtımı için fuar fuar dolaşan çok değerli MATSO Başkanını kaybettik. Turizmciler olarak derin üzüntü içindeyiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.'' ifadesinde bulundu.

(matso)-ahmet-boztas-003.jpgManavgat Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği(KITUYAD) Başkanı Osman Ergin, taziye mesajında şu açıklamada bulundu:'' Çok değerli ağabeyim kalbi ve gönlü Manavgat'ta turizmi 12 aya çıkarma ve dünyaya tanıtmak için çalışan Ahmet Boztaş'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Ahmet Boztaş Manavgat In değeri; pandemi . döneminde bile turizmcilerin ve turizmci esnafının sorunlarını başta TOBB ve Bakanlıklar nezdinde çalışma yaptı. Turizmciler olarak Ahmet Boztaş ağabeyimi unutmayacağız.''

(matso)-ahmet-boztas-004.jpgMATSO Başkanı Ahmet Boztaş, 38 gündür Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde Covid 19 tedavisi görüyordu;Boztaş bugün saat 08:30'da yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti. Boztaş In cenazesi MATSO binası önünde yapılan tören sonrası sonrası gözyaşları içinde Manavgat Hisar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA