25 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara20°C
  • Antalya21°C

MARRİOTT INTERNATİONAL’IN LİDERİ ARNE SORENSON ANILDI

Marriott International Türkiye İş Konseyi, üye tüm otellerin katılımıyla Marriott International’ın efsanevi lideri Arne Sorenson anısına geçtiğimiz hafta toplu yürüyüş, koşu ve bisiklet turları düzenlendi.

Marriott International’ın lideri Arne Sorenson anıldı

12 Nisan 2021 Pazartesi 08:00

İSTANBUL - Marriott International Türkiye İş Konseyi, üye tüm otellerin katılımıyla Marriott International’ın efsanevi lideri Arne Sorenson anısına geçtiğimiz hafta toplu yürüyüş, koşu ve bisiklet turları düzenlendi.

Aralarında St. Regis Istanbul, The Ritz-Carlton Istanbul, JW Marriott Istanbul Bosphorus, Sheraton Istanbul City Center, Istanbul Marriott Hotel Sisli, Sheraton Istanbul Levent, Le Meridien Istanbul Etiler ve Sheraton Bursa Hotel’in de yer aldığı oteller, bu sene Şubat ayında hayatını kaybeden Arne Sorenson’u Marriott International Körfez, Levant, Türkiye Bölgeleri Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç’in de katılımıyla İstanbul Boğazı’nda yürüyerek andılar.

Ankara, İzmir, Bodrum da dahil olmak üzere farklı şehirlerde gerçekleşen organizasyonlara 300’den fazla ekip arkadaşı destek verdi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA