29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

MARMARA SKAL, 19 MAYIS BAYRAMI’NI BİBUÇUK’TA KUTLADI

Marmara Skal Kulübü üyeleri, Meltem ve Hakan Akalın’ın işlettiği Caddebostan BiBuçuk’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı

Marmara Skal, 19 Mayıs Bayramı’nı BiBuçuk’ta kutladı

20 Mayıs 2022 Cuma 10:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Marmara Skal Kulübü üyeleri İstanbul Caddebostan’da bulunan Bağdat Caddesi’nin özel kanatlarının sunumlarıyla ünlü Meltem ve Hakan Akalın’ın işlettiği “BiBuçuk’ta buluştu. Marmara Skal Başkanı Merih Kırlı’nın düzenlediği akşam üzeri buluşmasında Marmara Skal Kulübü üyeleri hep birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladılar.
marmara-skal-bibucuk.jpg
marmara-skal,.jpg

marmara-skal-bibucuk-002.jpgDaha sonra ikram edilen Bi Buçuk’un ünlü kanatlarının tadına bakan Marmara Skal üyeleri, Hazian ayında Moda Deniz Kulübü’nde buluşmayı kararlaştırdılar.

marmara-skal,-001.jpgmarmara-skal,-002.jpg

BAŞKAN MERİH KIRLI KAZA ATLATTI
Yenilip, içilip sohbet edildikten sonra herkes birbirine sarılıp vedalaşırken ayağı kayan Marmara Skal Başkanı Merih Kırlı yere düşerek dirseğini incitti. Yanında bulunanların müdahalesiyle kurtarılan Merih Kırlı, bir masaya oturtuldu. Kırlı’ya ilk müdahaleyi BiBuçuk’un sağlık setini getiren Hakan Akalın yaptı ve kolundaki küçük sıyrık kapatıldı. Merih Kırlı’nın geçirdiği kazanın hafif atlatılması üzerine şakalara başlayarak “Galiba çok başarılı işler yapıyoruz. Nazar değdi” dedi. Üyeler ise “Başkan düştü, ama dimdik ayağa kalktı. Çok sağlam başkanımız var” dediler. Böylece kaza şakalar ve gülüşmelerle atlatılmış oldu. Böylece sakin geçen yemek başkanın düşmesiyle hareket kazandı.

marmara-skal,-003.jpgmarmara-skal,-004.jpgmarmara-skal,-005.jpg

MAYIS AYINDA DOĞANLAR İKİ MUMLA KUTLANDI
Yemek arasında Skal Marmara Başkanı Merih Kırlı sürpriz yaparak Mayıs ayında doğan geçmiş dönem başkanı Zeynep Yılmaz ile BiBuçuk sahiplerinden Meltem Akalın’ın doğum günü pastasını masaya getirdi. Zeynep Yılmaz, işlerin yoğunluğundan doğum günün unuttuğunu belirterek şaşkınlıkla “benim doğum günüm mü?” diye sormaktan kendini alamadı. Daha sonra şaşkınlığı geçince Meltem Akalın ile birlikte iki mum konulan pastanın mumlarını üfledi

marmara-skal-bibucuk-001.jpgRAKILI PELTE VE SHOT MUHTEŞEMDİ
Hakan Akalın bir sürpriz yaparak konukları şaşırtan lezzette BiBuçuk’a özel dilimlenmiş “rakılı pelte” ikram etti. Daha sonra ise içinde tarifi BiBuçuk’un mutfağında gizli olan limon ve esmer şeker karışımı rakılı ‘shot” verildi.
Yemeğin üzerine yapılan her iki ikramda Marmara Skal üyeleri tarafından çok beğenildi. Hopalı Hakan Akalın, peltenin Hopa’nın ünlü kokulu siyah üzümünden yapılan pepeculaya benzediğini belirterek “Karadeniz’in ünlü lezzetini BiBuçuk menüsüne katarak Bağdat Caddesi’nde yeni tatlar sunuyoruz” dedi.
Marmara Skal üyeleri, yemek boyunca Bi Buçuk’un ünlü kanatları ve diğer beyaz et ürünlerini tadarak unutulmaz bir gece yaşadılar.

marmara-skal,-006.jpgBİBUÇUK’UN SIRRI LEZZETİNDE
Bağdat Caddesi Caddebostan’da yer alan BiBuçuk lezzetli yemekleri, iştah açıcı, eğlenceli, doğal ve samimi ortamda sunuluyor.
Meltem ve Hakan Akalın şunları anlattılar: “Farkımız ürünlerimizin lezzetinde, hizmetimizdeki samimiyette ve sıcak ortamımızda olduğunu biliyoruz. İlk günden bu yana “özel ne yapabiliriz” diye düşündük, çocuklarımıza yedirmeyeceğimiz hiçbir ürünü misafirlerimize de sunmamayı prensip edindik ve yıllardır ödüllü lezzetlerimizle, kalitemizi bozmadan hizmetimize devam ediyoruz. BiBuçuk olarak; Caddebostan, Ataşehir ve Maslak’ta paket servisi şubelerimizde, 21 yıldır aynı prensipler ile misafirlerimizi ağırlıyoruz”
marmara-skal,-007.jpgmarmara-skal,-008.jpgmarmara-skal,-009.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA