17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C
  • Antalya16°C

MANDARİN ORİENTAL BOSPHORUS, SEÇKİN MİSAFİRLER AĞIRLADI

The SPA at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da düzenlenen davete cemiyet hayatının önde gelen üyeleri katıldı.

Mandarin Oriental Bosphorus, seçkin misafirler ağırladı

10 Kasım 2021 Çarşamba 14:00

İSTANBUL- 200 metre Boğaz cephesi, asırlık Naile Sultan Korusu ve tarihi Kuruçeşme sokaklarıyla çevrelenmiş eşsiz konumunda şehrin en kapsamlı sağlık, bakım ve güzellik uygulamaları seçkisini sunan The SPA at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da düzenlenen davete cemiyet hayatının önde gelen üyeleri katıldı.

Neslişah Düzyatan, Etel Baler, Duygu Çarmıklı, Elif Mısırlı, Nora & Talia Kalpakçıoğlu, Mehtap Elaidi, Ayten Aslan Danışman, Batya Kebudi gibi isimlerin katılımıyla Novikov Restaurant & Bar’da gerçekleştirilen “doğadan masaya” konseptli brunch etkinliğinde, misafirler leziz ikramların ve muhteşem Boğaz manzarasının tadını çıkardılar. Brunch’ın ardından davetliler, arp dinletisi eşliğinde The SPA at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un eşsiz atmosferinde keyifli vakit geçirdiler.

mandarin-oriental-bosphorus-002.jpgDünyaca ünlü tasarım şirketi Tihany Design tarafından tasarlanan 3.500 metrekarelik Spa & Fitness, bir avluyu ve büyük bir Zen bahçesini içinde barındırıyor. Ambiyansıyla göz kamaştıran lüks vahada; iki güzellik odası ile farkındalık, meditasyon ve rahatlama için dizayn edilmiş ısıtmalı detox ve hücre yenilenme özelliklerine sahip Gharieni MLW Amphibia bakım kapsüllerinin ve özel jakuzinin bulunduğu, bahçeye açılan bir VIP odası da dahil, toplam 11 lüks bakım odası yer alıyor. Dingin atmosferiyle öne çıkan bakım odalarına; sauna ve buhar odalarına sahip soyunma odaları, kadın ve erkekler için ayrı ayrı dizayn edilmiş özel Türk hamamları ve bir kapalı havuz eşlik ediyor.

Gün ışığının hakimiyetindeki büyüleyici Spa bahçesi, misafirlere huzur dolu bir ortam vadederken, konforlu oturma grupları ve kabanalarla çevrelenmiş şık ve dingin kapalı havuz bölümü jakuzi ve çocuk havuzunu da içine alıyor. Spa bahçesi ile bütünleşen dinlenme alanı ise misafirlere etkileyici atmosferinde huzur dolu dakikalar vadediyor.

mandarin-oriental-bosphorus.jpgSon teknoloji Technogym ağırlık ve kardiyo ekipmanları ile donatılmış modern fitness salonu ile özel pilates ve yoga stüdyosu, sporsever misafirlerin tüm beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Biologique Recherche gibi seçkin güzellik ürünlerinin yanı sıra yüzme ve spor giyim seçeneklerini ve çeşitli antioksidanlar, vitaminler ve mineraller içeren Melez Tea’ nin satışa sunulduğu Spa butiği ise lüks ihtiyaçlara mükemmel bir biçimde cevap veriyor.

Ayrıca The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, sporseverlere ayrıcalıklı fırsatlar ve her biri birbirinden özel, eşsiz olanaklar içeren Elite ve Platinum üyelik paketleri ile spor yapmanın keyfini çıkarmaya davet ediyor.

The SPA at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul; Thai masajları, ısı ve su deneyimleri, bağışıklığı güçlendiren ışık terapileri, geleneksel hamamları ve çok daha fazlasını kapsayan bir sağlıklı yaşam deneyimini keşfetmeye çağırıyor

mandarin-oriental-bosphorus-001.jpgMandarin Oriental Hotel Group Hakkında

Mandarin Oriental Otel Grubu dünya çapında birçok lüks otel, resort ve rezidansların ödül almış sahibi ve işletmecisi. Asya’daki köklerinden doğarak dünyaca ünlü bir marka haline gelen grup, şu anda 24 ülke ve bölgede, her biri grubun Doğu kültürü mirasını ve kendine özgü aidiyet duygusunu yansıtan 34 oteli ve yedi rezidansı işletmekte. Mandarin Oriental, Jardine Matheson Grubu’nun bir üyesi olup, halihazırda yapım aşamasında olan birçok otel ve rezidansı bünyesinde barındırmaktadır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA