19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C
  • Antalya22°C

MANDARİN ORİENTAL BOSPHORUS, İSTANBUL’DA ENFES BRUNCH

Zengin menüsü, eşsiz lezzetleri ve seçkin dokunuşları ile farklılaşan MO Brunch, konuklarını benzersiz bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor

Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da enfes Brunch

23 Mayıs 2022 Pazartesi 19:00

İSTANBUL - Panoramik İstanbul Boğazı manzarasına sahip Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, bir Pazar geleneği olan efsanevi MO Brunch’ta misafirlerini ağırlıyor. Zengin menüsü, eşsiz lezzetleri ve seçkin dokunuşları ile farklılaşan MO Brunch, konuklarını benzersiz bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor

mandarin-oriental-bosphorus,-istanbul’-008.jpgİstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan ve iki köprüyü de kapsayan eşsiz manzarasıyla Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, birbirinden benzersiz lezzetlerin sunulduğu keyifli bir brunch deneyimi için her Pazar günü MO Brunch’ta misafirlerini ağırlıyor. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Boğaz’ın mavi suları ile bütünleşen yemyeşil terasının etkileyici atmosferinde konuklarını özenle tasarlanmış dokunuşların damgasını vurduğu benzersiz bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor.

mandarin-oriental-bosphorus,-istanbul’-009.jpgFabio Brambilla’nın hünerli ellerinden enfes lezzetler, Novikov Istanbul'un dünyaca bilinen suşi ve deniz ürünleri seçkisi, MO Cake Shop'un ev yapımı tatlıları ve İtalyan mutfağının sevilen lezzetleriyle donatılan efsanevi MO Brunch konuklarına keyifli bir Pazar günü yaşatıyor. Deniz ürünlerinden tatlı istasyonlarına, canlı pişirme istasyonlarından şarküterilere, mezelerden dünya mutfağına birbirinden eşsiz lezzetlerin bir arada sunulduğu MO Brunch’ta somon wellington, risotto, sushi, creme brulee gibi dünya mutfağından lezzetlerin yanı sıra geleneksel Türk mutfağından döner, meze ve tatlı çeşitleri öne çıkıyor. Leziz birer eşlikçi olan enfes kokteyller ise Pazar keyfinize renk katıyor.

mandarin-oriental-bosphorus,-002.jpgHer Pazar 11.30-15.00 saatleri arasında MO Brunch’ta misafirlerine keyifli dakikalar vadeden Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Çocuk Kulübü'nde 4-12 yaş arası genç misafirleri için yaratıcı ve eğlenceli aktiviteler sunarken, arzu eden misafirler için bebek bakıcılığı hizmeti de sunuyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un şık ve seçkin ambiyansında ve İstanbul Boğazı’nın nefes kesen panoramik manzarası eşliğinde MO Brunch’ın benzersiz lezzetleri deneyimlemek için siz de yerinizi ayırın.

mandarin-oriental-bosphorus,-istanbul’-010.jpg
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Hakkında

Nefes kesici panoramik manzarasıyla İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan, lüks ve şık bir tasarıma sahip Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, asırlık Naile Sultan Korusu’na ve tarihi Kuruçeşme sokaklarına uzanmaktadır. Otelin her biri geniş bir terası ya da balkonu içeren 77 lüks odası ve 23 süiti, çağdaş tasarım anlayışı ile ikonik Osmanlı mirasının muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. 3.500 metrekarelik bir alana yayılan Spa’sı, Mandarin Oriental Otel Grubu’nun ödüllü Spa konseptlerini bütünsel imza terapileri ve sağlıklı yaşam programları eşliğinde sunarken, dünyaca ünlü restoran ve barlarının her biri yenilikçi ve gurme bir mutfağı sergilemektedir. Düğünlere ve seçkin davetlere yönelik göz alıcı bir atmosfer oluşturan ayrıcalıklı toplantı ve etkinlik alanları, lüks butikleri, açık ve kapalı havuzları, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle şehrin kalbindeki bu eşsiz resort, İstanbullular ve iş ya da tatil amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir adres.
mandarin-oriental-bosphorus,-istanbul’-010.jpg.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA