19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C
  • Antalya20°C

LİON TURİZM’İN SAHİBİ YİĞİT ARSU’YU KAYBETTİK

Sevgili arkadaşımız Yiğit Arsu’ya Allah’tan rahmet, sevdiklerine sabır ve tüm turizm camiasına başsağlığı dileriz.

Lion turizm’in sahibi Yiğit Arsu’yu kaybettik

17 Eylül 2022 Cumartesi 10:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- Türk turizminin en değerli isimlerinden 41 yıllık acente Lion Turizm’in sahibi Yiğit Arsu’yu kaybettik. Sevgili arkadaşımız Yiğit Arsu’ya Allah’tan rahmet, sevdiklerine sabır ve tüm turizm camiasına başsağlığı dileriz.
Türk turizminin temel taşlarından olan ve sektörün atlattığı tüm badirelere rahmen Kadıköy Altıyol  Onur İş Merkezi'nde acentesi  Lion Turizm için "41 yıldır aynı yerde, aynı telefonda" diye övünen Yiğit Arsu'yu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. 40 yıllık değerli dostumu kaybetmemin acısı büyük.

yigit-arsu-001.jpg

SON OLARAK SAĞLIK TURİZMİ TOPLANTISINA KATILDI
Son olarak Türsab Asya BTK Başkanı Sedat Başalan'ın Dedeman Bostancı Oteli'nde düzenlediği Sağlık Turizmi toplantısına katılan Yiğit Arsu, yukardaki fotoğrağını çektiğimde "Yaz' dedi."41 yıldır aynı yerdeyim"...
Lion Turizm'in adres tarifi çok kolay... Altıyol Meydanı'ndaki boğanın tut kuyruğunu sol boynuzu bizi gösteriyor" dedi.
14 Kasım 1957 İstanbul doğumlu Yiğit Arsu, TÜRSAB Yönetim Kurulu üyeliği ve AsyaBYK Başkanlığı yaptı. Hayata hep gülerek bakan Yiğit Arsu, 4.5 yıl önce çok sevdiği eşini kaybettikten sonra kendini toparlayamamıştı. "Hergün evden çıkıyor. İki sokak ötede Göztepe eski Şafak Hatanesi'nin yanındaki kafede okuruyor. Bilgisayarımla meşgul oluyorum' diyordu.

KALP KRİZİNDEN KAYBETTİK
Yiğit'ten haber alamayan Orhan Değirmenci, Serap Değirmenci ile Ünal Uluçay evine gittiklerinde en az 15 saat önce kalp krizinden öldüğünü görerek herkese haber verdiler. Hepimizin başı sağolsun. Güleryüzlü, sevecen, içinde insan sevğisi olan ve herkesin sevdiği değerli bir insanı daha kaybettik.
İnsanların hatalarıyla sevaplarıyla sevmelerini tavsiye ederken "Bu işin sonu nereye kadar?" diye sonlarını görmeyenlere sormadan edemiyorum. Allah geride kalanlara ve Yiğit Arsu'yu örnek alarak içinde insan sevgisi bulunduranlara sağlık diliyorum.
Cenazesi vasiyeti üzerine Karacahmet'te bulunan annesi ve babasının bulunduğu aile kabristanında toprağa verilecek. Cenazesi 18 Eylül Pazar günü  Göztepe Çemenzar Camiinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecek


.
 

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA