19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C
  • Antalya18°C

KONSERLERİ İPTAL EDEN ŞARKICI COVİD 19 ÖNLEMLERİNİ PROTESTO ETTİ

Travis Tritt, maske, aşı veya COVID testi gereklilikleri olan mekanlardaki gösterileri iptal ederek: Hiçbir zorlamaya kesinlikle katılmıyorum' dedi.

Konserleri iptal eden şarkıcı Covid 19 önlemlerini protesto etti

20 Ekim 2021 Çarşamba 13:00

PHILEDALPHIA- Country müzik yıldızı Travis Tritt, COVID-19 nedeniyle önlemleri protesto ederek birkaç gösteriyi iptal etti. Tritt, aşıya karşı olmadığını ancak zorlamaya karşı olduğunu bildirdi. Travis Tritt, mekanların, bilet sahiplerinin katılmadan önce maske takmalarını, aşı yaptırmalarını veya virüs için negatif test etmelerini “Hiçbir zorlamaya kesinlikle katılmıyorum” diyerek protesto ettiğini bildirdi.

Tritt, Billboard'a Pazartesi günü yayınlanan bir röportajda , "İnsanları daha iyi yargılarına karşı çıkmaya zorlayacak veya kişisel özgürlüklerine saldıracak herhangi bir göreve kesinlikle katılmıyorum. Bu yüzden bu tavrı koyuyorum" dedi . "Ve biliyorum, açıkçası, bana kesinlikle paraya mal olacak ve bu, yapmaya hazır olduğum bir fedakarlık."

travis-tritt,.jpgTritt, 23 Ekim'de Muncie, Ind.'deki gösterileri iptal etti; Philadelphia, Bayan, 6 Kasım'da; Peoria, Ill., 11 Kasım; ve Louisville, Ky için planlanan 13 Kasım gösterisi.

Bir açıklamada ayrıntılı olarak şunları söyledi: "Paramı ağzımın olduğu yere koyuyorum ve maskeleri zorunlu kılan, aşı gerektiren veya Covid test protokollerini hayranlarıma zorlayan herhangi bir mekan veya organizatöre hoşgörü gösterilmeyeceğini duyuruyorum. Aşı, Covid testi veya maske kanıtı istenerek konsere gidenlere karşı derhal iptal ediliyor."

AŞIYA KARŞI DEĞİLİM, ZORLAMAYA KARŞIYIM
"Anymore" şarkıcısı Billboard'a "aşıya karşı olmadığını", ancak "insanları ihtiyaç duymayabilecekleri ve istemeyebilecekleri ilaçları almaya zorlamaya" karşı olduğunu söyledi.

Salı günü, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, yalnızca Amerika'da 723.000'den fazla insanın COVID-19'dan öldüğünü bildirdi. Yetkililer, 12 yaş ve üstü herkese aşı önermeye devam ediyor ve büyük kapalı toplantılara katılan aşısız kişilerin maske takması.

Tritt, kararını bu ayın başlarında Brooks ve Dunn'ın Reboot turunun bir parçası olarak performans sergileme deneyimine dayandırdığını söyledi.

MESAJLAR KALP KIRICI
Tritt, "Tüm sosyal medya platformlarındaki insanlardan kelimenin tam anlamıyla yüzlerce yorum ve doğrudan mesaj aldım, bu da temelde ne kadar hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi" dedi ve mesajları "kalp kırıcı" olarak nitelendirdi.

Bundan önce bile, Tritt konuyla ilgili konuştu ve kendisinin "temel insan haklarının büyük bir savunucusu" olduğunu belirtti. Tritt'in ekibi, yaklaşan tur duraklarında herhangi bir aşı, test veya maske gereksiniminin bulunmadığından emin olmak için yerleri kontrol ediyor. Bu nedenle daha fazla konser iptali duyurulabilir. Tritt, gösteriler rezerve edildiğinde bu tür şartlardan haberdar olmadıklarını söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA