18 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C
  • Antalya22°C

KIRGIZLAR HUZUR BULDUKLARI ALANYA’DA YAŞIYOR

Kırgızistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Rustam Koshonov: Alanya Kırgızların huzur içinde yaşadığı yerler arasında ilk sırada geliyor

Kırgızlar huzur buldukları Alanya’da yaşıyor

25 Ağustos 2022 Perşembe 19:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA / ALANYA -
Kırgızistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Rustam Koshonov, Alanya Kırgızların huzur içinde yaşadığı yerler arasında ilk sırada geliyor. Kırgızistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Rustam Koshonov ve beraberindekiler Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

rustam-koshonov,-kirgizistan-001.jpg

Adem Murat Yücel, Kırgızistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Rustam Koshonov, Alanya Fahri Konsolosu Hilmi Bilal Sözen ve Konsolos Zhanat Rasulhanov'u ağırladı.
rustam-koshonov,-kirgizistan.jpgAlanya’da binlerce Kırgız vatandaşının huzur ve güven içerisinde ikamet ettiğinin belirten Başkan Yücel, “Her milletten olduğu gibi Kırgızistan’dan da binlerce vatandaşımız Alanya’mızda yaşıyor. Huzur ve güvenin şehri Alanya’mızda Türki Cumhuriyetlerinden gelen vatandaşlarımızla bir çok çalışmaya da imza atıyoruz. İki kardeş ülke arasındaki bağların güçlenmesi çok önemli. Bu bağlamda bizleri ziyaret eden Sayın Başkonsolosumuza teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

rustam-koshonov,-kirgizistan-002.jpgAlanya’yı çok beğendiğini belirten Başkonsolos Koshonov’da Başkan Yücel'e teşekkürlerini iletti. Başkan Yücel ve Başkonsolos Korshunov birbirlerine yöresel hediyelerini takdim ettiler. Başkonsolos Korshunov Başkan Yücel'e Kırgızistan'a özgü bir kalpak hediye etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA