29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C
  • Antalya29°C

KİLİM GAZETESİ İLE BURSA OLAY MEDYA İŞBİRLİĞİ

Kilim Gazetesi Heyeti Türkiye’nin köklü bölgesel yayın organlarından Olay Medya’yı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu

Kilim Gazetesi ile Bursa Olay Medya işbirliği

07 Mayıs 2023 Pazar 12:58

BURSA - Avrupa da Almanya’nın Baden Würtenberg eyaletinde Türkçe yayınlanan en büyük yayın organı “Kilim Gazetesi” yönetimi Türkiye’nin köklü bölgesel yayın organlarından Bursa Olay Medya’yı ziyaret ederek iki yayın organı arasında bilgi alışverişi için işbirliği kurdu.

Almanya’da Bursa’dan gelen çok sayıda Türk bulunduğunu belirten Kilim gazetesi yayın yönetimi Olay’ın bölge gazeteciliğindeki başarısının önemli olduğunu belirterek “Birlikte Avrupalı Türklerin sözcülüğünü yapmaktan memnunuz” dedi.
Kilim gazetesi yönetimini ağırlayan Olay Medya Genel Müdürü Mehmet Ali İnan, Türkler’in bu kadar her alanda etkili olmasının gurur verici olduğunu belirterek, “Avrupalı Türkler bizler için çok önemli. Şimdi siyaset başta olmak üzere, spor kültür ve ekonomide çok güçlü bir konumda, bizler için gurur verici” dedi.

bursa,-kilim,-olay.jpg

KİLİM GAZETESİ’NİN TÜM YÖNETİMİ ZİYARET ETTİ
Almanya’da gazetecilik yapmak ile Türkiye’de gazetecilik yapmak arasındaki farkı yerinde gözlemlemek üzere Olay gazetesini ziyaret eden Kilim gazetesi heyetinde Kilim Gazetesi Genel Müdürü Ali Batmaz, Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Yüce, Haber Müdürü Ertan Pehlivan, Grafiker Atilla Öztürk, IT Uzmanı Orhan Gazi Esen, Editör Nihat Salman ve IT Uzmanı Uğur İrendeli yer aldı.
Ayrıca Bursa’da Kilim gazetesi heyetini misafir eden Mövenpick Hotel & Thermal Spa Bursa’nın Genel Müdürü  Ercan Tavşan heyete refakat etti.

.bursa,-kilim,-olay-001.jpg

KİLİM GAZETESİ GURUR VERİYOR
Olay Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali İnan karşıladı. İnan, “Avrupalı Türkler bizler için çok önemli. Şimdi siyaset başta olmak üzere, spor kültür ve ekonomide çok güçlü bir konumda, bizler için gurur verici” dedi.

Kilim Gazetesi Genel Müdürü Ali Batmaz ise kendilerini samimi bir şekilde karşılayan Olay Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali İnan’a teşekkür ederek, Kilim gazetesi hakkında bilgiler verdi, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette karşılıklı bilgi alışverişi yapılarak Olay Gazetesi hakkında bilgi verildi. Genel Müdür Ali Batmaz, çalışanlara çay ikramında bulundu. Gazeteyi gezen heyet, çalışanlarıyla birlikte ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA