25 Nisan 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara26°C
  • Antalya30°C

KEMER-SCHWABACH KARDEŞ ŞEHİRDE 25. YILI ALMAN BASININDA

Schwabach - Kemer kardeşliğinin 25'inci yılı dolayısıyla Schwabach'ı ziyaret eden Başkan Topaloğlu burada Schwabach Belediye Başkanı Peter Reiss ile bir araya gelmişti.

Kemer-Schwabach kardeş şehirde 25. yılı Alman basınında

26 Ocak 2023 Perşembe 15:30

Abdurrahman Büyükkeskin
Kemer/Antalya -
Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Kemer'in Alman kardeş şehri Schwabach'ı ziyareti Schwabach'ın en çok okunan gazetesi Schwabacher Tagblatt'ta geniş yer buldu. Schwabach - Kemer kardeşliğinin 25'inci yılı dolayısıyla Schwabach'ı ziyaret eden Başkan Topaloğlu burada Schwabach Belediye Başkanı Peter Reiss ile bir araya gelmişti.

kemer,-schwabach.jpgBaşkan Topaloğlu'nun ziyareti sırasında kendisine Kemer Belediyesi eski Başkanı Hasan Şeker ve eşi Fethiye Şeker, Schwabach Belediyesi eski Başkanı Hartwig Reimann, Kardeş Şehir Komite Başkanı Ayşe Bıyık, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve kardeş şehir komite üyeleri de eşlik etmişti.

Schwabacher Tagblatt ta yer alan haberde, turizm konusunda yapılan fikir alışverişi, Kemer ile Schwabach arasındaki yarım asırlık kardeşlik bağları, 25'nci yıla özel Kemer'de yapılacak olan çeşitli kutlamalar gibi konulara yer verdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Schwabach ziyaretimizde çok iyi ağırlandık. Kardeş şehir olarak çeyrek asrı doldurduk. Ziyaretimizde turizm, iki ülke arasındaki sosyal, ekonomik ve kültürel ilişkiler hakkında konuştuk. Turizm konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretimiz, Schwabach In en çok okunan günlük gazetesi Schwabacher Tagblatt ta geniş yer buldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kemerimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA