23 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara19°C
  • Antalya22°C

KAPTİD’DE YENİ BAŞKAN TEYFİK ÖLMEZ

KAPTİD’in sosyal mesafe kuralları çerçevesinde düzenlenen 25. Olağan Kurul'unda Teyfik Ölmez başkanlığındaki liste seçildi.

KAPTİD’de yeni başkan Teyfik Ölmez

30 Mart 2021 Salı 16:57

NEVŞEHİR / KAPADOKYA - TÜROFED üyesi Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği – KAPTİD’in sosyal mesafe kuralları çerçevesinde düzenlenen 25. Olağan Kurul'unda Teyfik Ölmez başkanlığındaki liste seçildi.
Ürgüp, Dinler Hotels’de yapılan Genel Kurul’da 23. ve 24. Dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Yakup Dinler'in 3. dönem için tekrar aday olmadığını bildirdi. Bunun üzerine kongrede Teyfik Ölmez başkanlığında tek liste ile seçime girildi ve yeni yönetim oybirliği ile seçildi.

kaptid’.jpgGöreve gelen Teyfik Ölmez, Kapadokya'nın en saygın STK'sı olan KAPTİD'te Başkanlık görevine seçildiğim için çok mutlu olduğunu belirterek eski başkan Yakup Dinler ve önceki yönetimlere teşekkür ederek “İnşallah bu bayrağı çok daha ileriyle taşıyacağız ve hep birlikte Kapadokya'yı olması gerektiği yerde yani en üst noktada taşımaya hep birlikte devam edeceğiz." dedi.

kaptid’-001.jpgTeyfik Ölmez, başkanlığındaki yeni yönetim şöyle oluştu:

Teyfik Ölmez, Dilek Yulaf, Cengiz Uzgören, Nihat Yılmaz, Selami Fener, Yusuf Yiğitoğlu, Nejat Yıldırım

TÜROFED Üst Kurul Delegeleri ise şu şekilde seçildi:

Yakup Dinler, Teyfik Ölmez, Ragıp Özaltın, Dilek Yulaf, Cengiz Uzgören, Selami Fener, Yusuf Yiğitoğlu

kaptid’-002.jpgKongrede 23. ve 24. Dönem KAPTİD Başkanı Yakup Dinler görev devir teslimi sırasında yeni yönetime destek olacağını belirterek teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

"KAPTİD gibi çok saygın bir STK'da Başkanlık yaptığım 6 yıllık döneminde, özetle 3 şeyi amaçladım:Kapadokya Turizmini savunmak, Kapadokya Turizmi lehine yerel / ulusal ve uluslararası medyada haberler çıkmasını sağlamak ve en önemlisi Kapadokya ve Kapadokya Turizmi aleyhine çıkan her türlü haberin de karşısında olmayı amaç edindim"

Genel Kurul Teyfik Ölmez'in Yakup Dinler'e hizmetleri için UNESCO ödüllü Sıtkı Usta koleksiyonundan bir hediye vermesi, Yakup Dinler'in Teyfik Ölmez'e KAPTİD mührünü teslim etmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA