20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C
  • Antalya17°C

ITB BERLİN CONVENTİON’DA 'DÖNÜŞÜMDE USTALAŞMAK' KONUŞULACAK

ITB Berlin Kongresi'nde sektör uzmanları, bugünün ve yarının turizm endüstrisini çevreleyen temel sorulara ve sürdürülebilir ve başarılı bir geleceğe yönelik dönüşümün nasıl ustalaşılacağına yanıt verecek.

ITB Berlin Convention’da 'Dönüşümde Ustalaşmak' konuşulacak

05 Şubat 2023 Pazar 12:00

BERLİN- ITB Berlin Kongresi'nde Sektörün önde gelen isimleri 'Dönüşümde Ustalaşmak' ana konusu hakkında konuşacak – Bireysel pistlerde TUI CEO'su Sebastian Ebel, Singapur Turizm Şefi Keith Tan, UNWTO Direktörü Dr. Dirk Glaeßer, Lufthansa Systems CEO'su Oliver Krüger, DB Fernverkehr Pazarlama Direktörü Stefanie Berk ve Chief People TUI Group yetkilisi Sybille Reiß, yarının turizm endüstrisine ilişkin vizyonlarını paylaşanlar arasında yer alacak - ifo Enstitüsü Başkanı Clemens Fuest, etkinliğin açılış gününde açılış konuşmasını yapacak

2023'te seyahat endüstrisinin önde gelen düşünce kuruluşu yine bazı seçkin konuşmacılara yer verecek. 7 - 9 Mart tarihleri ​​arasında ITB Berlin Kongresi'nde sektör uzmanları, bugünün ve yarının turizm endüstrisini çevreleyen temel sorulara ve sürdürülebilir ve başarılı bir geleceğe yönelik dönüşümün nasıl ustalaşılacağına yanıt verecek. 'Dönüşümde Ustalaşmak' başlığı altındaki kapsamlı ITB Berlin Kongresi programı şu anda itb.com/convention adresinde çevrimiçi olarak mevcuttur ve açılış konuşmaları, CEO röportajları, paneller, sunumlar ve tartışma turları içerir. Salon 7.1a ve 7.1b'nin yanı sıra Salon 6.1 ve 3.1'deki toplam dört kongre aşamasındaki geniş kapsamlı tema parçalarında uzmanlar, turizm endüstrisinin karşılaştığı en son görevler ve zorluklar hakkındaki bilgilerini paylaşacaklar. Dünya Turizm Şehirleri Vakfı (WTCF), ITB Berlin Convention 2023'ün ortak ev sahibidir. Kongreye giriş, bir katılımcının, ticari ziyaretçinin veya ITB Berlin'e basın kartının fiyatına dahildir. Seçilen oturumlar destekleyici platform ITBxplore'da yayınlanacaktır . Yalnızca sanal ITB etkinliklerine katılmak isteyenler için, üç gün boyunca erişim sağlayan “tamamen dijital bir bilet” vardır.

itb-berlin-011.jpgEkonomist ve ifo Enstitüsü Başkanı Clemens Fuest'in açılış konuşması

Bu yılki ITB Berlin Konvansiyonu'nun birinci günü olan 7 Mart'ta Salon 7.1a'da 'Future', geleceğin ekonomik ve politik gelişmelerine bakacak bir parkurun başlığı. Açılış konuşmasını Ludwig-Maximilians-Universität München ile işbirliği içinde ekonomi politikalarına odaklanan araştırma ile birleştiren ifo Enstitüsü başkanı Clemens Fuest yapacak. Clemens Fuest aynı zamanda Federal Maliye Bakanlığı'nın danışma kurulu üyesidir ve Almanya'nın önde gelen ekonomistlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Birinci günün öne çıkan diğer bir özelliği, fvw baş editörü Klaus Hildebrandt'ın TUI Group CEO'su Sebastian Ebel ile yaptığı röportaj olacak.

Future Work kanalındaki diğer önde gelen konuşmacılar

8 Mart 2023'teki Future Work parkurunda uzmanlar, turizmde çalışmayı teşvik etmeye yönelik yeni yaklaşımları tartışacak ve beceri eksikliğinin nasıl giderileceği konusunda rehberlik sağlayacak. TUI Group İnsan Kaynakları Direktörü Sybille Reiß, saat 10.30'da 'Seyahatte çalışmak için yeni anlatılar' başlıklı panelde yeni iş modelleri ve turizm gibi yoğun hizmet sektörlerinde çalışmayı yeniden cazip hale getirmeye yardımcı olabilecek önemli değişiklikler hakkında konuşacak.

Saat 16:00'daki bir sunumda, en iyi üç uygulamayı örnek alan Brand Partnerships Lead Travel, TikTok, Michael Schumacher ve DB Fernverkehr Pazarlama Direktörü Stefanie Berk, kişisel ve rasyonel bir yaklaşımın beceri eksikliğiyle nasıl başa çıkabileceğini gösterecek. Açık amaç, hem yeni gelenleri hem de profesyonelleri turizm işletmelerinde çalışmaya teşvik etmeye devam etmektir - lider bir nakliye şirketi veya orta ölçekli otel işletmesi için.

Etkinliklerin, havayolu ve kruvaziyer sektörlerinin geleceğini şekillendirmek

7 Mart 2023'te Salon 7.1b'deki Tur Operatörü ve Seyahat Satışları bölümü, müşterinin bakış açısından yarının seyahat endüstrisinin beklentilerine ve görünümüne bakacak. Saat 10.45'teki panele Turizmin Sürdürülebilir Kalkınması / Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) direktörü Dr. Dirk Glaeßer ve Trendler ve Strateji / Trendbüro direktörü Sabine Rogg katılacak.

7 Mart 2023'te Salon 7.1b'deki Carrier & Cruise pisti, havayollarının ve kruvaziyer endüstrisinin karşı karşıya olduğu büyük zorlukları inceleyecek. Mevcut krizin etkisini tartışan sektör uzmanları arasında Lufthansa Systems CEO'su Oliver Krüger de yer alacak. Panelin başlığı 'Taşıyıcılar Karbondan Arındırma ile Rezervasyon ve Seyahat Davranışlarındaki Değişiklikler Arasındaki Yol Ayrımında'.

Ticaret, pazarlama ve dağıtımda karar vericiler için ilgili trendler hakkında güncellemeler

8 Mart 2023'te Pazarlama ve Dağıtım parkuruna katılanları tartışma ve ilham bekliyor. Seyahat ve konaklama sektörü temsilcileri, yaklaşan dönüşüm sürecini başarıyla nasıl yönetebileceklerine bakacak. Airbnb'den Katrin Anselm, saat 14:00'te Yönetici Görüşmesinde soruları yanıtlayacak

Yine aynı gün Gençlik, Macera ve Doğa parkurunda Z kuşağı ve seyahat endüstrisinin dönüşümü tartışılacak. Genel olarak oturumlar, macera ve açık hava turizmi pazarlarında meydana gelen değişiklikleri ve karlılıklarını etkileyen ilgili engelleri ele alacaktır.

Çevrimiçi destinasyon pazarlamasına bir bakış

Destination pistinde 9 Mart 2023 saat 11.45'te Singapur Turizm Kurulu CEO'su Keith Tan ve Avustralya Turizm Veri Ambarı CEO'su Jan Hutton ile Medya Yönetimi DZT direktörü Alexa Brandau "Dijital, Kişiselleştirilmiş ve Açık" konularını tartışacaklar. – DMO'lar Traveltech'te nasıl zemin kazanıyor'. Geleceğe bu bakış, dijital destinasyon pazarlamasında bir sonraki büyük şeyin nasıl olabileceğine dair bir tartışmayı içerecektir.

Saat 10.30'daki Destinasyon pistinde, Tourismus NRW eV direktörü Heike Döll-König ve Tourism Vancouver Island başkanı ve CEO'su Anthony Everett'in odak noktası, Destinasyon Yönetim Organizasyonlarının (DMO'lar) gerektirdiği yeniden düşünmeye odaklanacak. Soru, destinasyon düşüncesinin hala son teknoloji olup olmadığı olacaktır. Konaklama sektörünün gelecekte karşılaşacağı değişiklikler nelerdir?

Ağırlama ve Sorumlu Turizm parkurlarında gözler geleceğe dikildi

9 Mart 2023'teki Ağırlama pistinde, konaklama sektörünün şu anda karşı karşıya olduğu zorluklara ve değişikliklere odaklanılacak. Konu başlıkları, saat 3.45'te Javier Aguila, Ingmar Sloothaak ve James Stuart'ın yer alacağı 'Yaşam Tarzı ve Deneyim Markalarının Yükselişi'ni içerecek.

9 Mart 2023'teki Sorumlu Turizm yolu, 17 sürdürülebilirlik hedefini içeren Gündem 2030 hakkında yarı dönemli bir rapor sunacak. Turizm, düşük kaynaklı, yüksek fayda sağlayan ve dayanıklı bir sektör olma yolunda ilerliyor mu? Ve sürdürülebilir tüketim ve üretime ulaşmada platformlar nasıl bir rol oynamalı?

Çok sayıda anket ve araştırma bulgusu içeren günlük eTravel yolu

Bu yıl eTravel parkurları, 7 Mart 2023'teki Otel Teknoloji Forumu da dahil olmak üzere kongrenin üç gününde de Salon 6.1'de yer alacak. İlgili teknoloji trendleri ve gelişmeler sunulacak ve konaklama teknolojisi uzmanları panellerde ve en iyi uygulama örneklerini gösterecek otel işletmecilerinin dijital dönüşümde başarılı bir şekilde nasıl ustalaşabilecekleri ve teknolojiden nasıl yararlanabilecekleri.

Shiji Group CFO'su Kevin King, 7 Mart 2023 tarihinde saat 14.30'da Hotel Technology Forum'da yapacağı konuşmada konaklama sektöründe dijital dönüşümün müşteri beklentilerini yönetirken nasıl başarılı olabileceğine vurgu yapacak. Aynı zamanda başarı için temellerin nasıl atılacağını açıklayan önemli noktaları seçecektir.

ITB Berlin 2023 için çevrimiçi akreditasyon

Şu andan itibaren ve akreditasyon yönergelerine tabi olarak, medya mensupları ve blog yazarları ITB Berlin'e kaydolabilirler. Başvurunuz işlendikten ve onaylandıktan sonra, yazdırabileceğiniz ITB basın akreditasyonunuzu içeren bir PDF içeren bir e-posta alacaksınız.

ITB Berlin 2023 için akreditasyon

Lütfen dikkat: ITB Berlin sırasında basın temsilcilerinin gerekçelerle basın gişelerinde akreditasyon alması mümkün olmayacaktır. Bu nedenle, etkinlikten önce çevrimiçi olarak akreditasyon almanızı rica ediyoruz.

ITB Berlin ve ITB Berlin Sözleşmesi hakkında

ITB Berlin 2023, saf bir B2B etkinliği olarak 7 Mart Salı ile 9 Mart Perşembe arasında gerçekleşecek. 1966'dan beri ITB Berlin, Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı olmuştur. Uluslararası üne sahip ITB Berlin Convention, gösteriye paralel olarak gerçekleşecek ve Berlin Sergi Alanında canlı olarak gerçekleştirilecek - seçilen oturumlar ITBxplore'da yayınlanacak. ITB Berlin kongresi, kendi türünde dünyanın en büyük seyahat endüstrisi etkinliğidir. 2022'de markanın web sitesi itb.com sanal bir etkinlik olarak gerçekleşti ve 223 konuşmacının yer aldığı 100'den fazla oturuma 125 ülkeden 60.700 katılımcı kaydetti. 2022'de ITB Berlin, 'ITB tarafından TRVLX' başlığı altında Avrupa pazarlarında bir dizi B2B ağ oluşturma etkinliği planladı - başlangıç ​​etkinliği Mayıs ayında Gürcistan'da gerçekleşti. ITB Berlin 2019'da pandemiden önce, 181 ülkeden yaklaşık 10.000 katılımcı, 113.500'ü ticari ziyaretçi de dahil olmak üzere yaklaşık 160.000 ziyaretçiye ürün ve hizmetlerini sergiledi. Ek bilgilere www.itb.com adresinden ve ITB Haber Odası ve Sosyal Medya'dan ulaşılabilir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA