20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C
  • Antalya19°C

INDİGO CEO'SU, BÜYÜME STRATEJİSİ DEĞİŞMEDEN KALACAKTIR

IndiGo’nun CEO’su Ronojoy Dutta büyüme stratejisinin değişmeden kalacağını, ancak sorunlar çözülmezse şirket içinde farklılıklar olabileceğini söyledi.

IndiGo CEO'su, büyüme stratejisi değişmeden kalacaktır

19 Mayıs 2019 Pazar 09:00

YENİ DELHİ – Türkiye uçuşlarına başlayan Hindistan’ın en büyük havayolu şirketi olan IndiGo’nun CEO’su Ronojoy Dutta büyüme stratejisinin değişmeden kalacağını, ancak sorunlar çözülmezse şirket içinde farklılıklar olabileceğini söyledi.

dutta-indigo.jpgRonojoy Dutta şirketin “sorunları çözme konusunda büyük bir geçmişi” olduğunu ve büyüme stratejisinin değişmeden kaldığını belirtirken “Hepimiz biliyoruz, güçlü ve iyi yönetilen herhangi bir şirkette her zaman farklılıklar olacağını” dedi.

dutta-indigo-001.jpgYÖNETİMDE DEĞİŞİM
Ekim ayında sona erecek olan anlaşmaya göre, Bhatia’nın holding şirketi olan InterGlobe Enterprises (IGE) 'a, genel müdür, genel müdür ve şirket başkanı dahil olmak üzere başkan ve kilit yönetici personel atama hakkını veriyor. Ayrıca biri emekli olmayacak üç bağımsız olmayan müdürü aday gösterme hakkına sahip bulunuyor. Açıklamada Dutta, Gangwal’a ailesini ve temsilcisini temsil eden RG Group’un “ilgisi veya arzusu olmadığını” söylediğini söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA