26 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara26°C
  • Antalya27°C

İKBAL TURİZM BAŞKANI KADİR ÜMİT BULUT, ADALET SAVAŞINI KAZANDI

İkbal Turizm Başkanı Kadir Ümit Bulut “Adalet savaşımızı sürdürdük ve sonunda kazandık. Adalet yerini buldu hizmetlere devam ediyoruz” dedi.

İkbal Turizm Başkanı Kadir Ümit Bulut, adalet savaşını kazandı

13 Mart 2021 Cumartesi 09:00

İSTANBUL- Kendilerine karşı 2018’de kumpas ve oyunlar düzenlendiğini belirten İkbal Turizm Başkanı Kadir Ümit Bulut “Adalet savaşımızı sürdürdük ve sonunda kazandık. Adalet yerini buldu hizmetlere devam ediyoruz” dedi. “Herkes umreye gitsin” diyerek ucuz turlar yapınca birilerini ürküten ve kendilerine karşı oynanan oyunlarla karşı karşıya kalan İkbal Turizm, açılan davalarda mahkemeler tarafından haklı görüldü. İptal edilen belgeleri yeniden geri verildi.

ikbal-turizm-baskani-kadir-umit-bulut,-.jpg

ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK
Böylece Türkiye’nin 17 şubesiyle faaliyette bulunan önemli hac ve umre acentelerinden biri olan İkbal Turizm, adalet mücadelesini kazanarak kumpaslara karşı alınlarının akıyla bir zafer kazanmış oldu.
İkbal Turizm Başkanı Kadir Bulut kendilerine karşı 2018 yılı Aralık ayında başlatılan oyunlara karşı sürdürdükleri mücadeleyi kazanmanın mutluluğu içinde ”Kumpaslardan alnımızın akıyla çıktık. ‘Herkes umreye gitsin’ diyoruz. İkbal Turizm’in ‘Rüya gibi umreler’ sloganıyla kampanyası sürecek”dedi.

ikbal-turizm-baskani-kadir-umit-bulut,--001.jpg
ikbal-turizm-baskani-kadir-umit-bulut,--002.jpg

TEK SUÇUMUZ, FAKİRLERİ HAC VE UMREYE UCUZ GÖTÜRMEK
Kadir Ümit Bulut, “Bizim tek suçumuz umreye gitmesi hayal olan fakir fukaraya “Herkes umreye gitsin” kampanyalarımızla çok uygun fiyatlarla umre programları düzenlemekti. Üstelik bu umre organizasyonlarımızda verdiğimiz sözleri sonuna kadar yerine getirdik. Diyanet İşleri Başkanlığı bin 400 dolara umreci götürürken biz ise 650-700 dolara götürmekteydik. Bu kumpaslar onun için kuruldu” dedi.

ikbal-001.jpg

HAKSıZ DENETIMLER, HUKUKSUZ TUTANAKLAR
Bulut şunları anlattı: “İkbal Turizm’in kurduğu otel, uçak zinciri ve kendi yemeği ile devasa organizasyonu resmi kurumların haksız tutanakları ile yıkılabilirdi. Denetleme ekipleri 180 günlük umre boyunca 175 gün bizleri denetledi, denetim tutanakları ile firmamızın 3 yıl hac ve umre organizasyonu yapma yetkisini elimizden aldılar.

ikbal-turizm-baskani-kadir-umit-bulut,--003.jpg

SAVUNMA BİLE ALMADAN BELGEMİZİ İPTAL ETTİLER

Hukukçularımızla görüştük. Yasal olan “Organizasyon yapamazsınız ama başkalarına ürün satabilirsiniz” durumu ortaya çıkınca biz de başka firmalara umrecilerimizi transfer ederek çalışmalarımızı sürdürdük. Bu arada TÜRSAB devreye girdi, bizi “hac ve umre organizasyonu yapıyor” gibi gösterdi. Bizden savunma bile almadan bakanlığa müracaat edip ilgili kanunun 10’uncu maddesi gereğince kamu düzenini bozmak, ülke turizmine zarar vermek suçlamasıyla belgemizi iptal ettirdiler.”

DEDIKODULAR VE İFLAS SÖYLENDİLERİ YAPILDI
Bu süreçte büyüm mağduriyetler yaşadıklarını belirten Bulut, “Devasa yatırımlarımız, uçak zincirleri, otellerimiz, şubelerimiz, personellerimiz mağdur oldu, işlerimiz birbirine karıştı. Bilinçli şekilde fısıltı gazeteleri, dedikoducular ve gıybet mekanizmaları devreye girerek iflas ettiğimiz dedikodularını yayıp bizi zor duruma soktular. Zor günler geçirdik ama yılmadık, yıkılmadık. Türk adaleti önünde hakkımızı sonuna dek aradık.

TÜRK ADALETI BELGE IPTAL KARARıNı DA KALDıRDı
Türk adaletine yaptığımız müracaatla tüm kumpaslardan, belge iptallerinden alnımızın akıyla çıktık. Bugüne kadar götürdüğümüz umrecilerimizin hayır duasıyla düzmece 12 cezayı mahkemelerce kaldırttık. Türk adaleti belge iptal kararını da kaldırdı. İkbal dostlarına müjdelerim ki, Diyanet İşleri Hac Umre Kurulu tarafından verilen tüm cezalar bağımsız Türk mahkemeleri tarafından kaldırıldı; haksız bir şekilde Turizm Bakanlığı tarafından iptal edilen seyahat belgemizin mahkemesini de kesin olarak kazandık. Allah’a şükür, maddi ve manevi sıkıntılarımız üzerimizden kalktı” ifadelerini kullandı.

HICRI 1443 YıLı UMRE SEZONUNA HAZıRLANıYORUZ
Bulut, sözlerini şöyle bitirdi: “Diyanet İşleri Başkanlığı’nın önümüzdeki günlerde açıklayacağı 1443 Hicri yılı umre sezonuna hazırlanmaktayız. Gene güzel hizmet, gene güzel fiyatlarla umre organizasyonlarımıza devam edeceğiz.

“RÜYA GIBI UMRELER”
“Herkes umreye gitsin” kampanyalarımız yine devam edecek. İkbal Turizm “Rüya gibi umreler” sloganıyla, efsane hizmetleriyle sektöre yaptığı öncülüğü tüm gücüyle, enerjisiyle, dinamizmiyle sürdürecek. Şu ana kadar dualarını bizden esirgemeyen kardeşlerimizden, umrecilerimizden hayır dualarını yine eksik etmemelerini gönülden istiyorum, Rabbim bugüne kadar imkânı olmayan garip gurebayı götürdüğümüz umrecilerden aldığımız dualar neticesinde bizleri kimseye mahcup etmedi.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA