16 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C
  • Antalya18°C

HOTELRUNNER WTM LONDRA 2023'E KATILDI

Türkiye’nin önemli konaklama ve seyahat teknolojileri platformu HotelRunner, 6-8 Kasım tarihleri ​​arasında Londra ExCel'de N11-330 numaralı standla World Travel Market 2023'e katıldı

HotelRunner WTM Londra 2023'e katıldı

06 Kasım 2023 Pazartesi 14:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA, İNGİLTERE -
Dünya turizminin en önemli etkinliklerinden biri olarak bilinen WTM Londra 2023’te Türkiye’nin önemli konaklama ve seyahat teknolojileri platformu HotelRunner, 6-8 Kasım tarihleri ​​arasında Londra ExCel'de N11-330 numaralı standla yer aldı.
World Travel Market 2023'e turizmin eğlence amaçlı seyahat topluluğu için küresel bir bağlantı noktası görevi görüyor. Bu yıl, WTM’de yer alan184 ülkeden 35.000'den fazla profesyonelin katılımıyla, HotelRunner Ekibi büyüme girişimlerini hızlandırmak için altın bir fırsat olarak değerlendirdi.

UÇTAN UCA ENTEGRE PLATFORMUNU TANıTıYOR.
2023'te stratejik yatırımlar, satın almalar ve ürün lansmanı ile yükselen HotelRunner, küresel turizm takviminde önemli bir etkinlik olan WTM Londra'ya katılım geleneğini sürdürdü. HotelRunner Ekibi, N11-330 numaralı stantta, seyahat endüstrisinde satışları, operasyonları ve dağıtım yönetimini kolaylaştırmak için tasarlanan öncü, uçtan uca entegre platformunu tanıtıyor.

HOTELRUNNER, YENILIKLERINI SERGILIYOR
Seyahat sektörünü, en ileri teknoloji çözümleriyle buluşturmak amacıyla HotelRunner, Autopilot, İnceleme Merkezi ve HotelRunner POS gibi en son yeniliklerini sergiliyor ve seyahat sektörüyle yeni stratejik ortaklıkların temellerini atmak için çalışmalar yapıyor.
HotelRunner Ekibi, ekonomik belirsizlik ortamında, platformlarının tüm paydaşlara sürdürülebilir büyümeye yönelik bir yol çizme ve sektördeki dayanıklılığı artırma konusunda nasıl güç sağladığını gösteriyor.

hotelrunner-wtm-londra.jpg
hotelrunner.jpgHOTEL RUNNER YÖNETİMİ YER ALDI
Etkinliğe Kurucu ve Yönetici Ortaklar Ali Beklen ve Arden Agopyan, Talep Direktörü Rıza Kaynak, Tedarik Direktörü Cihan Coşkuntuncel ve HotelRunner Ekibi katıldı.

HOTELRUNNER HAKKINDA

HotelRunner, konaklama birimleri, seyahat acenteleri ve ödeme sağlayıcılara yönelik veri odaklı, SaaS özellikli, birleşik bir satış, operasyon ve dağıtım yönetimi platformu ve B2B ağıdır. HotelRunner'ın dünya çapında binlerce konaklama ve seyahat acentesi ortağı bulunmaktadır. HotelRunner, Booking.com Premier Bağlantı Ortağı ve En İyi Genel Performans Gösteren Ortak, Expedia Elite Bağlantı Ortağı, Airbnb Yazılım Ortağı, agoda'nın Yenilikçi Tedarikçisi, Oracle, Hotelbeds, trivago ve Google Otel Reklamları stratejik ortağıdır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA