11 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara22°C
  • Antalya19°C

HEYSEM TURİZM, ÜRDÜN-TÜRKİYE UÇUŞLARINI BAŞLATIYOR

Heysem Turizm, gelen rezarvasyon talepleri üzerine 26 Haziran’da Ürdün ile Türkiye arasında hava köprüsünü açacağını duyurdu.

Heysem Turizm, Ürdün-Türkiye uçuşlarını başlatıyor

16 Mayıs 2020 Cumartesi 15:00

İSTANBUL- Covid-19 salgını sonrası yurtiçi ve yurtdışı uçuşlar dururken Heysem Turizm, gelen rezarvasyon talepleri üzerine 26 Haziran’da Ürdün ile Türkiye arasında hava köprüsünü açacağını duyurdu. Türkiye'nin MENA bölgesi ile çalışan en büyük acentelerinden olan Heysem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayman Maslamanı, virüs salgını nedeniyle Ortadoğu halkının Türkiye özlemi içinde olduğunu belirterek "Hepsi Türkiye'nin doğal ortamı ve yeşil bölgelerine gelerek nefes almak istiyorlar. Onları iyi şekilde ağırlarsak Türk turizmine büyük katkı yaratacağımızı düşürüyoruz" şeklinde konuştu.

ayman-halil.jpg
Heysem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayman Maslamani, Ürdün’den Fly Jordan havayolları ile 26 Haziran itibarıyla İstanbul, Trabzon, Dalaman ve Antalya charter seferlerini başlatacaklarını belirterek “İstanbul uçuşları haftanın 7 günü, Antalya, Dalaman ve Trabzon haftada iki gün olarak yapılacaktır” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA