29 Mart 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C
  • Antalya15°C

GÜNLÜK VE SAATLİK TEKNE KİRALAMA HİZMETİ BAŞLADI

Baran Yıldırım, “Yeni hizmetimize özel olarak oluşturduğumuz 400 teknelik portföy ile İstanbul dahil tüm lokasyonlarda günlük ve saatlik tekne kiralama hizmeti veriyoruz” dedi

Günlük ve saatlik tekne kiralama hizmeti başladı

22 Ağustos 2021 Pazar 10:00

İSTANBUL- Türkiye’nin tekne kiralama platformu viravira.co, faaliyet alanını genişletmek için önemli bir adım atarak günlük ve saatlik tekne kiralama hizmeti vermeye başladı.  viravira.co Kurucu Ortağı ve CEO’su Baran Yıldırım, “Yeni hizmetimize özel olarak oluşturduğumuz 400 teknelik portföy ile İstanbul dahil tüm lokasyonlarda günlük ve saatlik tekne kiralama hizmeti veriyoruz” dedi.

Türkiye dahil 41 ülke ve 960 farklı lokasyonda 11 bin kiralık tekne ile hizmet veren Türkiye’nin tekne kiralama platformu viravira.co, gece konaklamalı mavi tur alanında sürdürdüğü faaliyet alanını genişletti. Saatlik ve günlük tekne kiralama hizmetlerini kullanıcılarıyla buluşturan viravira.co, bu hizmete özel olarak oluşturduğu 400 teknelik portföyü yayına aldı.

-tekne-kiralama-.jpg

viravira.co Kurucu Ortağı ve CEO’su Baran Yıldırım, “Yeni hizmetimize özel olarak oluşturduğumuz 400 teknelik portföy ile İstanbul dahil tüm lokasyonlarda günlük ve saatlik tekne kiralama hizmeti veriyoruz. Deniz tutkunları bundan böyle sistemimiz üzerinden saatlik kiralamalarda yarım gün, tam gün kiralama seçeneğinde ise tüm günü kapsayacak şekilde gece konaklama yapmadan kiralama yapabilecek” dedi.

-tekne-kiralama--001.jpg

-tekne-kiralama--002.jpg

İstanbul’da da saatlik tekne kiralama yapılabilecek

viravira.co yayına aldığı 400 teknelik portföy ile tüm lokasyonlarda saatlik & günlük tekne kiralama hizmetinin yanı sıra İstanbul’da da tekne kiralama hizmeti veriyor. İstanbul’daki lokasyonlar arasında; Arnavutköy, Bebek, Beşiktaş, Beykoz, Eminönü, Kuruçeşme, Sarıyer ve Üsküdar bulunuyor. Saatlik ve günlük kiralamalarla birlikte deniz tutkunları doğum günü, toplantı, kahvaltı-akşam yemeği, evlilik teklifi, düğün, yılbaşı eğlencesi, mezuniyet ve bekarlığa veda partisi gibi çeşitli etkinlik ve organizasyonlar için kiralama gerçekleştirebiliyor. Kullanıcılar, saatlik ve günlük gece konaklamasız teknelere web sitesinde takvim üzerinde giriş ve çıkış tarihlerini aynı gün olarak seçerek kolaylıkla rezervasyon yapabiliyor.

-tekne-kiralama--003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA