29 Mart 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C
  • Antalya17°C

GÜNLÜK 60 DOLAR GEMİ TURLARI REVAÇTA, ACABA HİZMET NASIL?

2023'te günde 60 $ veya daha az bir fiyata sefere çıkan 420 gemi var. Ucuz gemi seyahat programlarından bazılarının çoğu iç kamaralar, yelkenliler ve eski yolcu gemileri içindir.

Günlük 60 dolar gemi turları revaçta, acaba hizmet nasıl?

31 Aralık 2022 Cumartesi 11:00

FLORİDA- Günlük 60 doların altındaki tekne turları rezervasyonları çok revaçta ama bazen ödediğinizin karşılığını alıyorsunuz. Rezervasyon yapmadan önce bilmeniz gerekenler burada.

2023'te günde 60 $ veya daha az bir fiyata yelken açan yaklaşık 420 gemi var.

Ne için ödersen onu alırsın: Bu ucuz gemi seyahat programlarından bazıları mutlaka göz alıcı değildir. Çoğu iç kamaralar, transatlantik yelkenliler ve eski yolcu gemileri içindir.

gemi-turu.png
Gemi yolculukları, 2022'de günlük 29$'a kadar ucuza yapılıyordu. Ancak bazı durumlarda, ne için ödeme yaparsanız onu alırsınız.

2022 yılı boyunca gemi yolculukları, bütçesine dikkat eden gezginler için en ucuz tatil seçeneklerinden biri haline geldi. Uçak bileti, otel fiyatları ve benzin fiyatları yükselirken, kruvaziyer hatları gemileri hızla doldurmak için ücretleri önemli ölçüde düşürdü.

Cruise Sheet'in kurucusu Tynan Smith, Temmuz ayında Insider'a verdiği demeçte, Cruise Sheet ilkbahardan yaz başlarına kadar 2022 seyahat planları için rekor rezervasyonlar gördü.

Temmuz'dan 2022'nin sonuna kadar günde 100 doların altında seyreden 2.000 seyahat planı vardı - günde en fazla 50 dolardan 45 gemi yolculuğu dahil. Ucuz gemi seyahati toplayıcısı Cruise Sheet'in kurucusu Tynan Smith, Kasım ayında Insider'a günde 60 $ veya daha az bir ücret karşılığında olduğunu söyledi.

Cruise Sheet'in verilerine göre, Royal Caribbean, Carnival, Princess, Norwegian ve Celebrity gibi popüler kruvaziyer şirketlerinin tümü, 70 $ ve bir günün altında seyahat programları sunuyor. Ancak markanın tanınabilir olması, ucuz yolcu gemisinin Royal Caribbean'ın yeni Wonder of the Seas kadar gösterişli olacağı anlamına gelmez.

gemi-turu-001.pngRoyal Caribbean Enchantment of the Seas

Ne için öderseniz, bu ucuz seyahat programlarının çoğu için ne elde edersiniz. En iyi fırsatlar, penceresiz kamaralar için daha güzel bir terim olan iç kamaralar içindir. Ve Royal Caribbean ve Carnival'ın günlük 60 doların altındaki seyahat programlarının çoğu, uzun yıllardır, bazı durumlarda 20 yıl veya daha uzun süredir faaliyette olan gemilerde olacak.

Cruise Sheet'e göre, 2023'teki en ucuz seyahat programı - Royal Caribbean's Enchantment of the Seas ile günlük 38 dolarlık bir gemi yolculuğu - Barselona'dan Tampa, Florida'ya 14 gecelik bir transatlantik yelken olacak. Transatlantik deniz yolculukları, en uzun seyahat programlarından bazılarına sahip olmasına rağmen geleneksel olarak günlük dolar başına en ucuz gemi seyahati seçeneklerinden bazıları olmuştur.

Bununla birlikte, transatlantik seferlerinin çoğu, yalnızca bir avuç uğrak limanı ile yelkenle harcanmaktadır. Yani denizde 10 gün kendinizi meşgul edemiyorsanız, Royal Caribbean'ın en uygun seyahat programı size göre olmayabilir.
gemi-turu.png.png

Kasım ayında Lisa Galek, Karnaval Efsanesi'nde Bahamalar üzerinden yedi günlük bir aile tatili için günde yaklaşık 100 dolar ödedi. Ve "makul" fiyatlandırmaya rağmen Galek, benzersiz olanaklar, uğrak limanları ve lüks yemek seçenekleri olmaması nedeniyle gemiye tekrar yelken açmayacağını yazdı.

Benzer şekilde, 2022'de konaklama devi Margaritaville's, 30 yıllık bir yolcu gemisini ilk yolcu gemisi Margaritaville at Sea Paradise'a dönüştürdü. Gemi şu anda Florida'dan Grand Bahama Adası'na iki gecelik bir gidiş-dönüş için günde 65 $ gibi düşük bir fiyata seyrediyor. Ancak Mayıs ayında bir gecelik açılış yolculuğuna yelken açmaya davet edildiğinde, geminin durumu, uyumlu markalama eksikliği ve modası geçmiş kamarası beni hayal kırıklığına uğrattı.

2023'te ultra ucuz bir gemi yolculuğuna çıkmaya hazırsanız, eski bir gemi, bozuk tuvaletler, olanaksızlık veya görünürde kara olmadan denizde uzun günler görmeye hazır olun.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA