19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C
  • Antalya18°C

FİRUZ BAĞLIKAYA’NIN “S…. GİT!” SÖZÜ TÜRSAB’I KARIŞTIRDI

TÜRSAB Başkan Adayı Firuz Bağlıyakaya söz alıp konuşanların eleştirilerine cevap verirken, TÜRSAB eski yöneticilerinden Nebil Çelebi’ye “S…. git” deyince salon birbirine girdi.

Firuz Bağlıkaya’nın “S…. git!” sözü TÜRSAB’ı karıştırdı

26 Kasım 2022 Cumartesi 16:19

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
TÜRSAB 25. Genel Kurulu’nda TÜRSAB Başkan Adayı Firuz Bağlıyakaya söz alıp konuşanların eleştirilerine cevap verirken, TÜRSAB eski yöneticilerinden Nebil Nebil Çelebi’ye “S…. git” deyince salon birbirine girdi. Firuz Bağlıkaya kürsüden Nebil Çelebi’nin üzerine yürüyerek hakaretlerini sürdürünce yanında bulunanlar tarafından zorlukla zaptedildi.

tursab-25.-genel-kurulu.jpgtursab-25.-genel-kurulu-001.jpg
firuz-baglikaya,-007.jpg
tursab-25.-genel-kurulu-005.jpgtursab-25.-genel-kurulu-006.jpgtursab-25.-genel-kurulu.JPG

Salonda bulunan kadın acenteler ise Firuz Bağlıkaya’nın mikrofondan küfür etmesi nedeniyle kendilerinde özür dilemesini isteyince, yeniden kürsüye çıkan Bağlıkaya, ortamı elektriklendiren kendisi değilmiş gibi “Durun canım biraz sakin olun. TÜRSAB’ın en demokratik genel kurulunu yapıyoruz” diyerek sözleri için özür diledi.

tursab-25.-genel-kurulu-002.jpg

“UTANMADAN, SIKILMADAN” SÖZÜ OLAYI PATLATTI
Nebil Çelebi önceki konuşmasında Firuz Bağlıkaya için “Acenteler için hiç birşey yapmadın. Utanmadan sıkılmadan yeniden aday oluyorsun” şeklinde konuştu.
Daha sonra söz alan Bağlıkaya, Çelebi’ye ‘Utanmadan, sıkılmadan sözlerin bu salondaki herkes hariç söyleyene yakışır” deyince ortalık karıştı.
Nebil Çelebi, kürsünün önüne gelerek bu sözleri kendisine iade ettiğini belirtti bunun üzerine Firuz Bağlıkaya mikrofondan iki kez ”S… git! S… git…” dedi.

tursab-25.-genel-kurulu-003.jpgtursab-genel-kurul.jpgSALONDAKİLER “YUH” ÇEKTİLER
Onun bu sözlerine salonda bulunan acenteler “Yuh!” sesleri ile karşılık verdiler.
Firuz Bağlıkaya konuşma kürsüsünden öne doğru gelerek Nebil Çelebi’nin üzerine saldırarak hakaretlerini sürdürdü.
Firuz Bağlıkaya ve Nebil Çelebi atışmalarını sürdürürken acenteler tarafından zorlukla yatıştırıldı. Ayrıca gruplara destek veren acenteler arasında da tartışmalar yaşandı.
Bu arada salonda bulunan kadın seyahat acenteleri “Firuz Bağlıkaya bizlerden özür dilemeli” dediler. Daha sonra kürsüyü gelen Firuz Bağlıkaya özür diledi ve kongreye devam edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA