29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • Antalya16°C

EMİRATES, MUSEUM OF THE FUTURE ÖZEL A380'İ TANITTI

Emirates , Dubai'nin en yeni mimari simgesi ve öncü konsept ve fikirlerin merkezi olan Geleceğin Müzesi'ne adanmış yeni bir özel A380 tasarımını tanıttı.

Emirates, Museum of the Future özel A380'i tanıttı

06 Mayıs 2022 Cuma 10:30

DUBAI- Emirates, Dubai'nin en yeni mimari simgesi ve öncü konsept ve fikirlerin merkezi olan Geleceğin Müzesi'ne adanmış yeni bir özel A380 tasarımını tanıttı.

Emirates, Museum of the Future özel A380 tasarımını piyasaya sürdü. Resim: Emirates Havayolları

Bu heyecan verici yeni görünümü taşıyan ilk Emirates A380, yarın Los Angeles'a uçuyor. Diğer dokuz uçak kardeşi önümüzdeki haftalarda Emirates Engineering'deki özel Uçak Görünüm Merkezi'nden çıkarken, Emirates'in Geleceğin A380 Müzesi, Avrupa'ya ve Arap bölgesinin önemli şehirlerine giden rotalarda konuşlandırılacak.

emirates,-008.jpg'Dünyanın en güzel binası' olarak adlandırılan yedi katlı, sütunsuz, simit şeklindeki Geleceğin Müzesi, Dubai'nin kesin tasarım harikalarından biri haline geldi ve büyüleyici enstalasyonları ve geleceğin olanaklarını hayal etmesi için dünyaya ilham vermeyi hedefliyor. fütüristik deneyimler. Binanın yüzüğü, bilinmeyen ve keşfedilmemiş bilgileri temsil eden bir boşluk oluşturur.

Müze ayrıca bilim adamları, düşünürler ve araştırmacılar için geleceğe dair cesur fikirlerini ve vizyonlarını, özellikle sürdürülebilirlik, uzay, sağlık ve diğer kritik küresel zorluklar gibi alanlarda hayata geçirmeleri için bir kuluçka merkezi görevi görecek. Ayrıca, gelişmekte olan start-up'lardan ve yerleşik teknoloji işletmelerinden sürekli olarak gelişecek prototiplerle en son teknolojik keşifleri denemek ve göstermek için bir platform olacak.

Halka şeklindeki, Arapça kaligrafi kapsüllü bina, uçağın her iki tarafını da çevreliyor ve A380'de toplam 336 m2'lik bir alanı kaplayan gövde boyunca 'Geleceğe Yolculuk' mesajı taşıyor. Cephe, Majesteleri Şeyh Muhammed bin Rashid Al Maktoum'dan alıntılarla dekore edilmiştir. Havayolu, müzenin daha iyi bir gelecek yaratma mesajını şimdi taşıyarak, önümüzdeki yıl dünya çapında 30'a yakın noktaya uçacak olan toplam 10 A380 kıyafeti üretecek.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA