18 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C
  • Antalya25°C

ÇIPLAKLAR KRUVAZİYERİ 2025 YILINDA YOL ÇIKIYOR

Norveç merkezli 'Bare Necessities' isimli şirketin 'Norveç İncisi' gemisi, 3 Şubat 2025'te ABD'nin Miami kentinden yola çıkacak, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde geri dönecek.

Çıplaklar kruvaziyeri 2025 yılında yol çıkıyor

04 Mayıs 2024 Cumartesi 14:38

İSTANBUL - Norveç merkezli 'Bare Necessities' isimli tur ve seyahat şirketi 'çıplaklar' kruvaziyerinin Şubat 2025'te yola çıkacağını açıkladı. Buna göre, Miami'den başlayacak olan 11 günlük yolculuk, Bahamalar ve Porto Riko'ya da uğrayarak Karayipler'e gidecek.

CNN International'ın haberine göre, 295 metrelik 'Norwegian Pearl' (Norveç İncisi), yolculuk edecek kişilere 'hayatta bir kere yaşanabilecek bir deneyim' sunacak. Bare Necessities'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Her zaman olduğu gibi, size neyi giyMEyeceğinize karar verme lüksünü sunmak bizim için bir zevktir" denildi. 

bare-necessities,-ciplaklar-kruvaziyeri.jpgGEMİ, 3 ŞUBAT'TA DENİZE AÇILACAK

Gemide iki kişilik kabinlerin fiyatları 2 bin dolardan başlarken, üç kişinin kalabileceği üç yatak odalı villaların fiyatı ise 33 bin 155 dolar olarak açıklandı. Geminin yolcu kapasitesi ise 2 bin 300. Şirketin açıklamasına göre, kruvaziyerdeki 'özel restoranlarda çıplak bir biçimde açık havada akşam yemeği yemek için geniş bir büfe alanı' da bulunacak.

Öte yandan, 'çıplak yolcuların' tamamen kıyafetlerden azade bir deneyim beklentisinde olmaması gerektiği de ifade edildi. Buna göre, geminin yolcularından bir dizi kurala uymaları istenecek. Örneğin, yolcuların kruvaziyerin içindeki yemek salonlarında kıyafet giymeleri, kamara, havuz terası ve büfe alanında oturmadan önce bir havlu sermeleri gerekecek. Ayrıca 'okşama ya da uygunsuz dokunmalar' da benzer şekilde yasak olacak. Bare Necessities şirketi, ayrıca iç çamaşırı ile fetiş kostümlerinin ve gemideki diğer yolcuların izni ve rızası olmadan fotoğraf ya da videolarının çekilmesinin de yasak olduğunu ifade etti. 

Kruvaziyerin 3 Şubat 2025'te yola çıkması ve 14 Şubat'ta dönmesi bekleniyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA