29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C
  • Antalya20°C

BOOKİNGAGORA, HAVAYOLLARINA “HAPPY HOURS” YAŞATTI

BookingAgora havayolları için düzenlediği çalışanları işlerinden uzaklaştıran “After Wort Party” ile “Happy Hours” etkinliği yaşattı.

BookingAgora, havayollarına “Happy Hours” yaşattı

25 Ağustos 2023 Cuma 09:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
BookingAgora, Sheraton Istanbul City Center Hotel’de havayolları için düzenlediği çalışanları işlerinden uzaklaştıran “After Wort Party” ile “Happy Hours” etkinliği yaşattı. Etkinlikte, yenildi, içildi, dansedildi ve halay çekilerek unutulmaz bir gece yaşandı. Dj Show, Balkan Bandosu ve sürpriz hediye çekilişleri eşliğinde geçen etkinliğin keyfini çıkaran misafirler, BookingAgora ve Sheraton Istanbul City Center Hotel’in yetkilileri ile bir araya geldi.

bookingagora,.jpg
HAVAYOLLARI BULUŞTU
BookingAgora’nin Sheraton Istanbul City Center’de Hotel Havayolları için 2’inci kez düzenlediği geleneksel eğlenceye Türkiye de ofisi veya temsilciliği bulunan bütün havayolları katıldı. Ayrıca misafir Havayolları ve GDSler ülke müdürleri ve satış müdürleri yer aldı.

bookingagora,-001.jpgbookingagora,-002.jpgBookingAgora Yönetim Kurulu Üyeleri Kadri Ciga ve Murat Kahraman’ın ev sahipliğinde düzenlenen gecede Sheraton İstanbul City Center Hotel Genel Müdürü Şenda Barreto Gomez Satış Direktörü Arda Yavuz misafirlerle ilgilenirken Mutfak Şefi Necati Tunuslu ekibiyle çiğköfteden, lahmacuna, asya pilavından midyeye kadar sokak lezzetleri sundu.

bookingagora,-003.jpgbookingagora,-009.jpg

BookingAgora bu yıl ikincisini düzenlediği Havayollarına özel etkinliğin mottosu “After work party” Sheraton Istanbul City Center Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Yaklaşık 100 kişinin katılımı ile gerçekleşen davette havacılık Sektörünün önde gelen isimleri Sheraton Istanbul City Center Hotel’in şeflerinin hazırladığı ve sanatsal sunumları ile sergiledikleri sokak lezzetlerinin gece boyunca tadına baktılar.

bookingagora,-004.jpg
bookingagora,-007.jpg
bookingagora,-008.jpgHEP BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ
BookingAgora Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kahraman ve Kadri Ciga, özel gecede yanlarında oldukları için havayolları temsilcilerine teşekkür ederek şöyle konuştular:
“Bu sene ikincisini düzenlediğimiz bu özel gece de Havayollarına bizleri yalnız bırakmadıkları, her zaman yanımızda oldukları için çok teşekkür ettiler. Havayolları ile Yıllardır yürüttüğümüz güçlü ilişkilerimiz ve güçlü iş birlikteliklerimizi daha da ileriye taşımak adına hep beraber çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Bu gece ile de sizlere Sheraton Istanbul City Center Hotel’in misafirperverliğini yakından göstermek hem de birkaç saatliğine de olsa iş hayatının stresine kısa bir mola vererek hep birlikte eğlenmeyi hedefledik. İşlerimizde olduğu gibi bizleri bu gece de yalnız bırakmayarak desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen siz değerli havayollarına ve yöneticilerine teşekkür ederiz.”
bookingagora,.JPG
bookingagora,-011.jpgbookingagora,-012.jpgbookingagora,-013.jpgbookingagora,-014.jpgbookingagora,-015.jpgbookingagora,-016.jpgbookingagora,-017.jpgbookingagora,-019.jpgbookingagora,-020.jpgbookingagora,-021.jpgbookingagora,-022.jpgbookingagora,-023.jpgbookingagora,-024.jpgbookingagora,-025.jpgbookingagora,-026.jpgbookingagora,-027.jpgbookingagora,-028.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA