18 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C
  • Antalya20°C

BOOKİNGAGORA, ACENTELERİ DUBAİ KEŞFİNE GÖTÜRDÜ

Dubai Fam Trip’ine Türkiye ve Azerbaycan’dan BookingAgora’nın satış acenteleri katıldı

BookingAgora, acenteleri Dubai keşfine götürdü

21 Ağustos 2022 Pazar 11:00

DUBAI- BookingAgora; Emirates Havayolu ve Raffles The Palm Hotel ile birlikte organize ettiği Dubai Fam Trip gezisi ile destinasyon tanıtımı kapsamında satış acentelerine destek olmaya devam ediyor.

Türkiye ve Azerbaycan’dan BookingAgora’nın satış acenteleri katıldığı 15 kişilik bu organizasyon; Emirates Havayolu’nun 5 Ağustos tarihinde İstanbul Havalimanından gerçekleşen Dubai’ye saat 23:20 deki EK118 sefer sayılı uçuşuyla Boeing 777 – 300 uçağı ile Business Class deneyimini yaşayarak başladı.

bookingagora,-dubai.jpgbookingagora,-dubai-001.jpgbookingagora,-dubai-002.jpgOrganizasyonun ilk 2 gece konaklaması Hyde Hotel Dubai Business Bay Hotel de gerçekleşti. Hyde Hotel Dubai Business Bay Dubai’nin en yeni şehir otellerinden bir tanesi. Konforlu, modern ve çok ferah olan odalarının yanı sıra, Açık Havuzu, restoranları ve barı ile günün yorgunluğunu atabileceğiniz mükemmel bir olanak sağlıyor. Hyde Hotel Dubai Business Bay Hotel konumu ile de misafirlerine inanılmaz bir konfor sağlıyor. Dubai Mall & Burj Khalifa’ya taksi ile 7-8 dakika mesade olup DXB havalimanı ise 20 – 25 dakika mesafe de yer almaktadır.

bookingagora,-dubai-003.jpgbookingagora,-dubai-004.jpgOrganizasyon dahilinde Çöl Safari Tur, Dubai Park & Resort, City Tur ve Emirates Cabin Crew Training Center gibi bir çok nokta seyahat acentelerine tanıtıldı.

bookingagora,-dubai-005.jpgbookingagora,-dubai-006.jpgbookingagora,-dubai-008.jpgOrganizasyonun son gecesi Raffles The Palm Hotel de gerçekleşti. Dubai’nin en lüks otellerinin başında gelen Raffles The Palm Hotel seyahat acentelerine inanılmaz bir konaklama deneyimi yaşattı. Denizi, kumu, Havuzu, restoranları ve barı ile seyahat acentelerine inanılmaz eğlenceli ve keyifli zaman geçirmelerini sağladı. Raffles The Palm Hotel fam trip grubunda bulunan bazı misafirlerin doğum günlerini de unutmayarak düzenlenen gala yemeğinde pasta keserek bu güzel organizasyonu taçlandırdı. Bu gece de Raffles The Hotel’in değerli Türk yöneticilerine İzmir’den katılım sağlayan seyahat acenteleri de İzmir’in marka spor kulüplerinin formalarını hediye ederek jest yaptılar. ETC Travel Sahibi ve Türsab Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Tolga Gencer Göztepe Spor Kulübünün Futbol Takımının formalarını, Rover Turizm Sahibi ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ali Yaramışlı ise Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Takımının formalarını takdim ettiler.

bookingagora,-dubai-009.jpgbookingagora,-dubai-010.jpgbookingagora,-dubai-011.jpg

Bu güzel organizasyon 9 Ağustos tarihinde Dubai’den İstanbul Havalimanına saat 10:45 deki EK123 sefer sayılı uçuşuyla ilk kez Airbus A380 uçağı ile Business Class tecrübesini yaşayarak organizasyonu tamamladır.

BookingAgora yöneticileri satışlarını arttıran ve BookingAgora’nın büyümesine destek olan iş ortaklarını ödüllendirmeye ve yeni destinasyonlar tanıtmaya devam edeceklerini belirttiler.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA