28 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C
  • Antalya19°C

BİSMİLLİ KIZ ÖĞRENCİLER KONYA VE ANKARA’DA BİLGİLENDİLER

Bismil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kız öğrencileri üniversite sınavı öncesi alanlarını tanımak üniversiteler hakkında bilgi almak için Konya ve Ankara’ya düzenlenen geziye katıldılar

Bismilli kız öğrenciler Konya ve Ankara’da bilgilendiler

31 Aralık 2018 Pazartesi 09:00

DİYARBAKIR / ANKARA / KONYA - Bismil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğrencileri ve öğretmenleri Bismil kaymakamlığı Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Bismil Belediyesi'nin desteğiyle mesleki bilgi becerilerini arttırmak üniversite sınavı öncesi alanlarını tanımak üniversiteler hakkında bilgi almak için Konya ve Ankara’ya düzenlenen geziye katıldılar.

bismilli-kiz-ogrenciler.jpg

bismilli-kiz-ogrenciler-torku.png

bismilli-kiz-ogrenciler-torku-.png

bismilli-kiz-ogrenciler.pngbismilli-kiz-ogrenciler-006.png

bismilli-kiz-ogrenciler-007.png

bismilli-kiz-ogrenciler-008.pngKONYA’DA TORKU’DAN ETKİLENDİLER
Bismilli kız örencile gezi programına ülkenin yerli ve milli gücü Torku yu ziyaret ederek başladılar. Torku’ya ait Çumra Şeker Kampüsünü gezen öğrenciler şeker ve çikolata üretimi hakkında bilgi aldılar. Torku’nun üretim modelinden çok etkilendiler. Öğrenciler Torku ziyaretlerinin sonrası Konya Bilim Merkezi, Mevlana Müzesi ve Kelebekler Vadisi ile geziyi tamamladılar.

bismilli-kiz-ogrenciler-torku--002.png

bismilli-kiz-ogrenciler-002.png

bismilli-kiz-ogrenciler-003.png

bismil.png

bismilli-kiz-ogrenciler-005.png

bismilli-kiz-ogrenciler-004.pngANKARA GEZİSİ SÜRPRİZLERLE DOLU OLDU
Bismilli kız öğrenciler gezi programının ikinci ayağı olan Ankara’da milletvekili Asuman Erdoğan ve Hempa Çocuk Dernek Başkanı İbrahim Enes Duruay ile buluşarak sohbet ettiler..
Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nü sonrası öğrenciler 15 Temmuz gecesi saldırıya uğrayan Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Gölbaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde Mogan Gölü’nde tekne turu yaptılar. Gezi programlarının son günü Anıtkabir'i ziyaret eden öğrenciler son durakları olan Cumhurbaşkanlığı külliyesini gezme fırsatı elde ettiler.

bismilli-kiz-ogrenciler-009.png

bismilli-kiz-ogrenciler-010.png

bismilli-kiz-ogrenciler-011.png

bismilli-kiz-ogrenciler-012.png

ÖĞRENCİLER BİLGİYE YERİNDE ULAŞTILAR
Öğrencilerin geziden mutlu ve yeni bilgilerle donamlı olarak döndüğünü belirten Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak “Öğrencilerimizin ufkunu genişletmek motivasyonlarıni arttırmak amacıyla ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerini yerinde tanıtmak çeşitli geziler düzenliyoruz. Bu geziyı Bismil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katımıyla yaptık. Bu gezinin düzenlenmesinde büyük destek veren ilçe kaymakamı ve belediye başkanı Kerem Süleyman Yüksel, Torku yetkilileri vekilleri, Cumhurbaşkanlığı yetkilileri ile öğretmen Serkan Anıl Gök’e teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA