19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • Antalya18°C

BENTOUR SONBAHAR ROADSHOW ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Bentour Sonbahar Roadshow turu, Almanya, Avusturya ve Isviçre’yi de kapsayarak, 15 ayrı tarihte 750 turizmci katılımcıya ev sahipliği yapacak.

Bentour Sonbahar Roadshow etkinlikleri başlıyor

01 Eylül 2021 Çarşamba 19:00

ZÜRİH- Yaz mevsiminin son günlerinde Bentour Reisen Sonbahar Roadshow Etkinlikleri altında partner seyahat acentaları ile tanıtım faaliyetleri planlıyor.

Gelecek sezonun yenilenen ve öne çıkan trendlerin sunulucak olan Roadshow turu, Almanya, Avusturya ve Isviçre’yi de kapsayarak, 15 ayrı tarihte 750 turizmci katılımcıya ev sahipliği yapacak.

bentour-sonbahar-roadshow-.jpgÖnümüzdeki Perşembe Berlin’de başlayacak olan etkinlikler, Hanover, Magdeburg, Mannheim ve Erfurt’da devam edecek.

Ekim ve Kasım aylarında etkinliklerin gerçekleşeceği şehirler ise Passau, Hamburg, Bielefeld, Dortmund, Düsseldorf, Köln, Frankfurt, Stuttgart, Nürnberg, Viyana ve Zürih.

Akşam etkinliği olarak tasarlanan ve gelecek yaz sezonunun öne çıkanları ve yeniliklerini tanıtan faaliyetler, katılımcı partner seyahat acentelerine sunulacak.

Bu sunumların ardından katılımcılar, düzenlenecek seyahat fuarında partnerlerle doğrudan fikir alışverişinde bulunma fırsatını yakalayacaklar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA