18 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C
  • Antalya17°C

BENTOUR REİSEN’DAN ACENTELERE ALTIN PARTNER ÖDÜLÜ

Bentour Reisen, birlikte çalıştığı en iyi seyahat acentelerini ikinci kez Altın Partner ödülü ile onurlandırdı.

Bentour Reisen’dan acentelere Altın Partner Ödülü

21 Ocak 2022 Cuma 17:00

ZÜRİH / İSVİÇRE -Bentour Reisen, turizmde satış ve pazarlamanın en büyük gücü olarak kabul ettiği ve birlikte çalıştığı en iyi seyahat acentelerini ikinci kez Altın Partner ödülü ile onurlandırdı. Şimdiye kadar Bentour Reisen 150'den fazla seyahat acentesi Altın Partner statüsüne ulaştırdı.

deniz-ugur,-bentour-reisen,-songul-goktas-rosati.jpgSEYAHAT ACENTELERİ TURİZM PAZARININ GÜCÜDÜR
Bentour Reisen AG CEO Deniz Uğur ve Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati turizmde seyahat acentelerinin satış ve pazarlamanın vazgeçilmez unsurları ve turizm pazarının en büyük gücü olduğunu belirterek olduğunu belirterek "Seyahat acenteleri ilk önceliğimiz ve en önemli satış kanalımızdır. Partner Bonus programımızla, özellikle en başarılı partnerlerimize değerli katkı ve destekleri için teşekkür etmek istiyoruz" dediler.

BENTOUR REISEN’DAN ACENTELERE AVANTAJLAR
Bentour Reisen Partner Programı ile seyahat acenteleri yıllık cirolarına göre, sayısız avantajlardan yararlanıyor. Altın statüsü, sertifika, reklam maliyeti sponsorlukları, özel davetler, VIP Telefon Hotline veya şahsi seyahatlarında kullanabilecekleri özel indirimler ve çeşitli avantajlar sağlıyor. Ayrıca Bentour Reisen, her Altın Partner için, Antalya'daki Bentour ormanına bir ağaç dikiyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA