20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C
  • Antalya15°C

BENTOUR REİSEN TÜRKİYE TARİFESİNE PCR TESTİNİ EKLEDİ

Bentour Reisen CEO’su, Deniz Uğur: Tatil bitiminde Türkiye’den dönüş esnasında zorunlu olan PCR testi masraflarını da karşılıyoruz

Bentour Reisen Türkiye tarifesine PCR testini ekledi

14 Nisan 2021 Çarşamba 20:00

ZÜRİH , Bentour Reisen, hayata geçirdiği ve ücretsiz iptali sağlayan “Flex-Sorglos”-Tarife’de Türkiye seyahatleri için PCR test hizmetini ekledi.

“Geçen sezon yaz aylarında da PCR Test hizmetini, Türkiye Paket rezervasyonlarımıza dahil etmiştik. Ve bu kampanyamız, müşterilerimiz tarafından son derece memnuniyetle karşılanmıştı. Bu sebeple, bu yıl da PCR Testi, FlexSorglos tarifeli rezervasyonlarımıza dahil etmeye karar verdik.” şeklinde kampanya hakkında paylaşımlarda bulundu.

bentour-reisen-006.jpgBugüne kadar sunulan FlexSorglos Tarifesi ile, yetişkin başı 29 Euro gibi cüzi bir fiyatla, aynı ücrete, FlexSorglos Plus adı altında lanse edilecek. FlexSorglos Plus tarifesi, seyahatin 14 gün öncesine kadar ücretsiz iptal ve tarih değişikliği gibi hizmetlerin yanı sıra, tarife, Tatil bitiminde Türkiye’den dönüş esnasında zorunlu olan PCR Test ’in masraflarını da kapsıyor olacaktır.

 

Pazartesi 19 Nisan 2021 tarihinde start alacak olan FlexSorglos Plus Kampanyası, 31 Mayıs 2021 tarihine kadar sürecek ve Türkiye destinasyonları için yapılan paket rezervasyonlarında geçerli olacaktır.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA