18 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C
  • Antalya20°C

BENTOUR REİSEN MİSAFİRLERİ YANGIN BÖLGELERİNE FİDAN DİKİYOR

İklim şartlarına uygun ve son yağışlardan sonra uygun dikim koşullarına ulaşan alanlar için fidanların dikim yerleri belirlendi

Bentour Reisen misafirleri yangın bölgelerine fidan dikiyor

20 Aralık 2021 Pazartesi 11:00

ANTALYA- Bentour Reisen misafirleri adına 2012 yılında temellerini attığı “Bentour Ormanı” projesine ilave olarak Türkiyede yangından hasar görmüş Bölgeler’deki ormanlar için 10.000'den fazla fidan dikiyor.
Bentour Reisen Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur sürdürülebilir ilkesiyle duyurdukları 31 Ocak 2022’ye kadar yapılan her rezervasyon için ek bir fidan dikimi kampanyasını devam ettireceklerini bildirdi.
Bentour Reisen 2021 Turizm sezonu sonuna dek yapılan her Türkiye rezervasyonu için ilave 1 fidan bağışlama kararı aldığı ağıçlandırma kampanyasının fidan dikim yerlerini belirliyor.

bentour-reisen-019.jpgBentour Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur ve Türkiye Genel Koordinatörü Vildan Erdin Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici'yi ziyaret ederek fidn yerlerini tespit ettiler.

bentour-reisen-021.jpgİklim şartlarına uygun ve son yağışlardan sonra uygun dikim koşullarına ulaşan alanlar için fidanların dikim yerleri belirlendi. Görüşmede fidanların dikim sahlarına ulaştırılması ve toprakla buluşturulması ve fidan dikim çalışmaları ile ilgili bilgi alındı.

bentour-reisen-020.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA