19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • Antalya18°C

ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİ YENİ BAŞKANI İDRİS TAŞ OLDU

Antalya Gazeteciler Cemiyeti(AGC)  seçiminde İdris Taş ile Haşmet Öyken arasında geçen başkanlık yarışını 150 oy alan Taş'ın listesi kazandı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti yeni Başkanı İdris Taş oldu

09 Ekim 2021 Cumartesi 23:55

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
 Antalya Gazeteciler Cemiyeti(AGC)  seçiminde yeni başkan İdris Taş oldu. Seçimde 250 üye oy kullandı. Eski başkan Mevlüt Yeni'nin yeniden aday olmadığı ve İdris Taş ile Haşmet Öyken arasında geçen başkanlık yarışını 150 oy alan Taş'ın listesi kazandı. Seçimde Öyken’in listesi 95, oy atarken sandıktan 5 geçersiz oy çıktı. Sonuçların açıklanmasının ardından Taş ve Öyken birbirlerine sarılıp, birliktelik mesajı verdi.

idris-tas.jpg

idris-tas-001.jpg

AGC’nin yeni başkanı Taş, AGC’nin 18. Genel Kurulu’nda birlik ve beraberliğin, AGC’nin kazandığına dikkat çekti. Büyük bir yükü omuzladıklarını dile getiren Taş, “Bunun bilincindeyiz, gece gündüz çalışıp, proje üretim, katılımcı demokrat bir şekilde AGC’yi bayrağı aldığımız yerden en üst seviyeye taşımak asli görevimiz olacaktır. Omuz veren, destek olan tüm meslektaşlarımız teşekkür ediyorum ”dedi.
Taş'ın yönetim kurulu listesinde; Rasim Gündüz, Şifa Çiçek, Işık Tuncel, Ersin Aydın, Ahmet Öcal, Ahmet Yenigün,Yalçın Teke, Mehmet Kılıçaslan, Süleyman Elçin, Hayrettin Deniz yer alıyor.

idris-tas-002.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA